AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal 1 Mayıs'ta sosyal medyada etik kurallara uyma vaadinde bulunanların, bunu profillerine yeşil nokta koyarak deklare etmelerini istedi. Takip eden günlerde, daha önceden yaptıkları pek çok saldırgan ve etik dışı paylaşımla gündeme gelen bu yeşil noktalı hesaplar AKP MYK'sında da eleştirilere neden olunca AKP geri adım attı.
MYK sonrası Mahir Ünal bu uygulamaya son verdiklerini açıkladı.
AKP'nin ve üyelerinin Twitter’dan 1 Mayıs 2020 tarihinde başlattığı yeşil top uygulamasını devlet memuru olan İstanbul Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan'ın da profilinde kullanması dikkat çekti.
Kaymakam, "Mustafa Ayhan, "Bir kaymakam profiline neden yeşil top koyar? akp ilçe başkanı mısın sen akp kampanyasına katılıyorsun?" diye eleştirildi.

AKP'DEN ADAY OLMUŞTU
Öte yandan; İstanbul Adalar Kaymakamı Mustafa Ayhan, 2015 yılında AKP'den Aksaray Milletvekili Aday Adayı olmuş ancak aday gösterilmemişti.

İBB'NİN ADALARDAKİ ELEKTRİKLİ ARAÇ KULLANIMINI REDDETTİ
Adalar Kaymakamı aynı zamanda bugün, İBB'nin 60 elektrikli araç kullanımı için yaptığı başvuruyu Karayolları Trafik Kanunu'na uyulmadığı gerekçesiyle reddeden isim.
http://www.krttv.com.tr/gundem/ibbninadalardakiprojesinireddedenkaymakamdanakpninh38215.html
Mansur Yavaş’tan ikinci operasyon: Kayınbirader Sarıgül de gitti!1092 izlenme
İran füzeleri İsrail'in başkenti Tel Aviv'i böyle vurdu!98 izlenme
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den vatandaşlara 'tasarruf' önerisi! 'Kasaba gidip et almıyorum, kuzu kestiriyorum'57 izlenme
Suriye hava sahası Rus sivil uçaklarına hava sahasını açtığını duyurdu.32 izlenme
Silinen mesajlar ortaya çıktı! Emniyet azmettiriciye Sinan Ateş cinayetinin notlarını vermiş36 izlenme
Erdoğan'ın diploması hakkında yeni karar!195 izlenme
Manavgat Belediyesi’nde göreve gelecek CHP'li yedek üyelerin isimleri bildirildi23 izlenme
1.2 milyon öğrenci üniversiteyi bıraktı!33 izlenme
CHP'den Erdoğan'ın açıklamalarına yanıt: Soluğu Yüce Divan’da alabilirler!
Cengiz ve ortakları 3. havalimanı için havadan 2 milyar Avro istedi!
Heybeliada Sanatoryumu’nun Diyanet’e tahsisi iptal edildi!
Ekrem İmamoğlu'ndan partililere mesaj: Bir ve beraber olmaya davet ediyorum