Tarihi Yarımada'daki Yerebatan Sarnıcı'nın giriş yapısı ve sarnıç üzerinde bulunan Talat Paşa Konağı, Galata Kulesi ve Taksim Gezi Parkı gibi İBB'nin elinden alınarak Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne devredildi.
İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, bugün konuyla ilgili basın açıklaması yapacak. Sözcü'de yer alan habere göre Polat, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı'nın kamu kurum ve kuruluşlarının müzelerinin yönetimini devralmasının önünü açan Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin, İBB müzelerine etkileri hakkında da değerlendirmelerde bulunacak.
TALAT PAŞA’NIN RESMİ KONUTU OLARAK YAPILMIŞTI
Yerebatan Caddesi ile Alemdar Caddesi'nin kesiştiği noktada Yerebatan Sarnıcı girişinin karşısında bulunan Talat Paşa Konağı, Osmanlı dönemi sadrazamlarından Talat Paşa tarafından 1917 1918 döneminde resmi konut olarak kullanılmıştı.
Dayak yiyen kadının ifadesi 'Pes' dedirtti!121 izlenme
Cezaevinde rüşvet skandalı: Cezaevinin müdürü ile tutuklu müteahhidin oğlu arasında rüşvet pazarlığı!27 izlenme
Ünlü profesör ‘Sayıştay raporunu’ izah etti122 izlenme
Erdoğan’ın imzasıyla “acele” kamulaştırıldı! Bu neyin acelesi?31 izlenme
Tarihi Kuleli Askerli Lisesi binası kime tahsis edildi? Bakanlıklar topu birbirine attı32 izlenme
İmam Hatipli kızları gördükten sonra tahrik olduğunu söyleyen dinci öğretmen bunları yazdı!1748 izlenme
100 bin anne ücretsiz ulaşım kartı aldı47 izlenme
İdlib şehitlerinin duygulandıran paylaşımları2768 izlenme