Sulh Ceza Hakimliği kararında Ali Nuhoğlu’nun 1 Haziran ve 4 Haziran tarihlerinde 2 kez ifade verdiği kaydedildi. Süleyman Atik’in ise 13 Mayıs, 30 Mayıs ve 4 Haziran tarihlerinde 3 kez ifade verdiği belirtildi.
Hakimlik kararında, “Atik ve Nuhoğlu’nun beyanlarında üzerine atılı suçlamalar ve örgütün çalışma işleyiş şekli ile ilgili ayrıntılı, samimi beyanlarda bulundukları ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak istediklerini beyan ettikleri, alınan beyan içerinleri dikkate alındığında beyanların tutarlı olduğu, olayların kişi zaman ve mekan unsurları bakımından somutlaştırıldığı” ifadelerine yer verilerek tahliyelerine karar verildi.
Atik ve Nuhoğlu ev hapsi ve yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.
Doğalgaz çıkacaktı devasa borç çıktı!33 izlenme
Doğu Akdeniz için sağanak uyarısı24 izlenme
TÜİK, gerçek işsizliği itiraf etti!89 izlenme
Mehmet Şimşek’in yeni icadı vatandaşı üzecek: Hiç bu kadar pahalı olmamıştı16 izlenme
İşte devlet başkanlarının asgari ücretle karşılaştırmalı maaşları!109 izlenme
Ülkü Ocakları'nın eski başkanı Atila Kaya'dan Sinan Oğan'a kurşun gibi sözler35 izlenme
Sedat Peker, Mehmet Ağar'ın Mübariz Mansimov'un açıklamalarına yanıt vermesinin ardından ilk kez kendi görüntüsünü yayınladı!124 izlenme
Bir de bu çıktı: Türkiye’ye kaçan Rus hackerlar dolandırıcılığa başladı27 izlenme
Sedat Peker'den flaş iddia! AKP'li hangi isim Sezgin Baran Korkmaz'dan araba aldı?
Kaçak Afganlar sınır dışı edilince, yarı ücrete çalıştıran patronlar gerçek yüzlerini gösterdi: "3 bin 4 bin liraya çalışacak adam bulamıyorum"
Nilhan Osmanoğlu'ndan bir skandal açıklama daha!
Sağlık Bakanlığı'ndan “Ölmüş vatandaş taburcu edildi” iddiasına açıklama