CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutuklandığı soruşturma sürüyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü İBB soruşturmasında tutuklanan eski CHP Şişli Meclis Üyesi Umut Şenol ile iş insanı Berat Çağrı Kapki, etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak itirafçı oldu. İki isim de 27 Haziran’da adli kontrol şartıyla tahliye edildi.
Şenol, 23 Mart’ta “rüşvet vermek” ve bir suç örgütüne üye olmakla suçlanarak tutuklanmıştı. Daha önce tahliye olan Ali Nuhoğlu ile Süleyman Atik’in ardından bu iki isim de aynı yolla serbest bırakıldı. Şenol’un, soruşturmaya katkısı dikkate alınarak savcılığa ek ifade verdiği, ihaleye katılmadığını belirttiği ve yurt dışına çıkışı yasaklayıcı adli kontrollerle serbest bırakıldığı açıklandı.
Tele1
Kendisini ‘Şeyh torunuyum’ diyerek tanıttı, üniversiteye rektör olmak için başvuru yaptı!24 izlenme
İskenderun ve Antakya devlet hastaneleri ile polisevi yıkıldı36 izlenme
AKP'li trol bile dalga geçti! Kürşad Zorlu'ya 'köpek' göndermesi18 izlenme
Erdoğan bu kez 1992'de açılan Harran Üniversitesi'ni sahiplendi: "Biz yaptık"55 izlenme
Seyirciden gelen mesajı gören Hande Fırat, canlı yayında çıldırdı: Hadi, gelsene bekliyorum.29 izlenme
AB’den öğrencilere gönderilen Erasmus paralarına çöktüler!50 izlenme
Kaymakam kendisini karşılamayan müftüye soruşturma açtı26 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 11.187 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.780.417’ye, can kaybı da 29.030’a yükseldi!53 izlenme