İBB'de yapılan operasyonlar sıklaşıyor. 3. dalga operasyonların detayları beklenirken sessizce yürütülen bir operasyon daha ortaya çıktı.
İBB’ye yönelik yürütülen “yolsuzluk” soruşturması kapsamında İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’de yapılan ihalelerde usulsüzlük olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi “ihaleye fesat karıştırma” ve “rüşvet” suçlarından tutuklamaya sevk edildi.
Savcılık “Ekrem İmamoğlu liderliğinde kurulan suç örgütüne karşı devam eden soruşturma kapsamında, İstanbul Ağaç ve Peyzaj Aş kapsamında yapılan ihalelerdeki usulsüzlük iddiaları üzerine 7 şahıs hakkında 22 Mayıs tarihinde gözaltı kararı verildi” dedi.
İBB'ye yönelik devam eden yolsuzluk soruşturması kapsamında, İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş.’deki ihalelerde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla bugün gözaltına alınan 7 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sözcü
'Hepimiz Recep Tayyip Erdoğan'ız' diye bu fotoğrafı paylaşan isme 26 milyon TL'lik ihale!82 izlenme
Gerici Yeni Akit’in yazarı vahşi cinayetin suçlusunu ‘Medeni Kanun’ yaptı!17 izlenme
Bankaların takipteki alacakları 160 milyar 675 milyon liraya yükseldi26 izlenme
TTB: Salgının yayılma hızı Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde 12 kat fazla!58 izlenme
Yeni askerlik sisteminde Cumhurbaşkanı'na 'özel yetki' "İstediğini muaf edebilecek!"388 izlenme
Sahurda sofralar sade enflasyon yüksek19 izlenme
Seçim sonrası vergiler ne olacak? İşte Şimşek'in mesajlarının şifreleri...29 izlenme
Durmaz da durduramadı, 3 şeker fabrikası daha gitti!296 izlenme