İcra dairelerinde halen 21 milyon 160 bin dosya olduğu da vurgulanan raporda şu bilgiler yer aldı:
TAKİBE DÜŞEN KREDİLER: Zamanında ödenmediği için takibe alınan krediler 28.6 milyar lira artarak 23 Ağustos itibarıyla 122.6 milyar lira oldu. Kredi stokunun yüzde 5.1 oranında arttığı bir dönemde batık kredilerdeki artış oranı yüzde 30.5'i buldu. Kredi kartı borcu 1 Ocak–23 Ağustos 2019 arasında 9.9 milyar lira artarak 528.11 milyar lira oldu. Bu borcun 416.4 milyar lirası tüketici kredilerinden, 111.7 milyar lirası kredi kartlarından kaynaklanıyor. Takibe alınan tüketici kredisi ve kredi kartı borcu ise 2.8 milyar lira daha artarak 23 Ağustos 2019 itibarıyla 21.5 milyar lira oldu.
BORÇ ÖDENEMİYOR: OcakTemmuz 2019 döneminde vadesinde ödenmediği için bankalar tarafından protesto edilen senet sayısı yüzde 13.1 oranında artarak 574 bin 212'ye çıktı. Protesto edilen senetlerin parasal tutarı ise yüzde 31.1 oranında artarak 12.4 milyar liraya ulaştı. OcakTemmuz 2019 döneminde vadesinde ödenmediği için bankalar tarafından protesto edilen senet sayısı yüzde 13.1 oranında artarak 574 bin 212'ye kadar çıktı.
Veli Ağbaba depremzedenin hakkını savundu AKP'liler hakaret yağdırdı: "Zırto, lan, sarhoş!"48 izlenme
Türkiye'nin ihracatçı gıda devi iflasla karşı karşıya28 izlenme
Hukuk birincisi 3 kere mülakattan elendi isyan etti! "FETÖ'cü değilim"426 izlenme
Çevik Bir cezaevinden çıktı54 izlenme
Kayyuma hukuki, mali ve cezai sorumsuzluk geliyor55 izlenme
Seçil Erzan, "şifacı" arkadaşından yardım istemiş56 izlenme
AKP'li gazeteci uçaktaki görüntülere veryansın etti: "Organize operasyon"35 izlenme
Hasan Sözbilir'den olay sözler: "Depremin gerçek büyüklüğü..."125 izlenme
Bakan Koca, corona virüsüyle ilgili güncel verileri paylaştı: Türkiye'deki toplam vaka sayısı 86.306, vefat sayısı 2017 oldu!
Enflasyon açıklandı zamlar belli oldu: İşte gece yarısından sonra gelecek zamlar
Şulemsi’nin servetiyle ilgili iddialar sonrası Prof. Dr. Özgür Demirtaş uyardı
'Bir AKP'li nasıl konuşamaz' sorusunun cevabı bu videoda !