FacebookTwitter
  • Anasayfa
  • Video Galeri
  • Eğitim
  • Siyaset
  • Haber
Popüler
Anasayfa1
22 Aralık 2025 ( 7 izlenme )
Reklamlar

İddia: 'Türkiye'den kız çocukları Epstein'in istismar adasına götürüldü'


İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir iddiada bulundu. Çömez, "Amerikan Adalet Bakanlığı Epstein dosyasındaki bazı bilgi ve belgeleri kamuoyuna açıkladı. Bu belgelerde Türkiye’den küçük kız çocuklarının istismar adasına götürüldüğü yazıyor. Çocukların İngilizce bilmedikleri için zorluk çektikleri de not edilmiş. Tek kelimeyle korkunç bir insanlık suçu" dedi.


İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, sosyal medya hesabından, ABD Adalet Bakanlığı'nın, "reşit olmayan kız çocuklarına yönelik fuhuş ağı oluşturduğu iddiasıyla yargılandığı sırada hapishanede ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein'in dosyalarının bir kısmını yayımlamasıyla ilgili açıklama yaptı.

Türkiye'den küçük kız çocuklarının da istismar adasına götürüldüğüne iddiaların yer aldığı bir belge paylaşan Çömez, şunları kaydetti:

"Amerikan Adalet Bakanlığı, Epstein dosyasındaki bazı bilgi ve belgeleri kamuoyuna açıkladı. Bu belgelerde Türkiye’den küçük kız çocuklarının istismar adasına götürüldüğü yazıyor. Çocukların İngilizce bilmedikleri için zorluk çektikleri de not edilmiş. Tek kelimeyle korkunç bir insanlık suçu. Yıllar önce küresel çocuk istismarı çeteleri ile ilgili bir dosyayı zamanın İçişleri Bakanı Sayın Aksu’ya vermiştim ve bazı suçlular yakalanmıştı."

Sözcü

Tweet

Önerilen Videolar

  • Tarık Balyalı ortaya çıkarttı! İBB, AKP döneminde 26.8 milyon dolara su şirketi satın almış!48 izlenme
  • Hayaller böyleydi ama 30 yıldır çivi çakılmadı19 izlenme
  • Reklamlar
  • Bakanlık "İthal edilmedi" demişti, belgesi ortaya çıktı! Hindistan’dan "50 bin ton" hastalıklı buğday ithal edilmiş!50 izlenme
  • 'Günlük hasta sayısı 8-9 bin civarı, 15 gün sonra İtalya, İspanya gibi oluruz'62 izlenme
  • CHP Ankara İl Başkanı: "Atatürk'ü silmelerine izin vermeyeceğiz"6 izlenme
  • Hatay Valiliği, "Yeni doğan 4 çocuktan 3'ü Suriyeli" diyen Lütfü Savaş için suç duyurusunda bulunacak!48 izlenme
  • Çok değil, 60 saniyeni ayır ve nasıl fakirleştiğini gör !269 izlenme
  • Karantinadan kaçıp Rize’ye gitti, savunması pes dedirtti!91 izlenme
Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İşkencenin sonu gelmiyor! Murat Çalık yeniden cezaevine götürüldü Atatürk’e hakaret eden Safiye İnci tutuklandı! İsmail Saymaz, AKP'nin sakladığı Öcalan ve PKK gerçeğini açıkladı! "Fesih çağrısını bedava yapmadı!" Mersin Barosunda Hayır gerilimi ! Baro başkanı kadın avukatı kürsüden itti !
birliktenkuvvetdogar.web.tr
Webeyo | Privacy Policy / Gizlilik İlkeleri | Kullanım Koşulları | Çerez Politikası | DMCA içerik kaldırma | İletişim/Contact
22 Aralık 2025
https://birliktenkuvvetdogar.web.tr/iddia-turkiye-den-kiz-cocuklari-epstein-in-istismar-adasina-goturuldu