19 Mart tarihinde İBB'ye yönelik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan operasyonlarda aralarında cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve CHP'li belediye başkanları dahil birçok isim gözaltına alındı.
Aylar süren beklentilerin ardından geçtiğimiz hafta bugün İBB iddianamesi yazılarak mahkemeye gönderildi. 4 bin sayfalık iddianamede 15 gizli sanık yer alırken İmamoğlu'nun 20 asırdan fazla hapsi istendi.
Bundan sonra gözler duruşmaların görüleceği tarihe çevrildi. Her fırsatta duruşmaların canlı yayınlanması talebini dile getiren İmamoğlu ve Özel'e bugün Bahçeli'de sırt verdi. Bahçeli de duruşmaların TR başta olmak üzere tüm kanallardan canlı yayınlanmasını istedi.
İddianame 11 kasım tarihinde yazıldı. O sırada ALF Araştırma şirketi tarafından İmamoğlu ile Erdoğan'ın olduğu bir cumhurbaşkanlığı seçimde oyun kimden yana kullanılacağına yönelik bir anket yaptı. O anketin sonuçları yayımlandı.

2000 kişilik örneklem grubunda yüz yüze yapılan ve hata payı yüzde 2.2 olarak belirtilen ankette Erdoğan'ın yüzde 44,9 aldığı, İmamoğlu'nun da yüzde 55.1 aldığı görüldü. İmamoğlu'nun aldığı oydan hata payının çıkarılıp Erdoğan'ın hanesine yazılması halinde dahi İmamoğlu'nun rahat bir şekilde yarışı kazanacağı sonuçlara yansıdı.
Çalışmada sona gelindi: İçişleri Bakanlığı’nda Soylu’nun tüm izlerinin silinmesi bekleniyor35 izlenme
Emekli amiraller gözaltına alındı, Yunan medyası bayram etti!113 izlenme
2019'da kurulmuştu... Volkswagen Türkiye’deki firmasını tasfiye ediyor!90 izlenme
Melih Gökçek'in 'Yılın skandalı' diye duyurduğu haber elinde patladı!109 izlenme
Bakan Bilgin: "EYT’de top bizden çıktı"50 izlenme
İstanbul’da bir milyon metrekarelik arazinin imar planı iptal edildi!184 izlenme
Türklerin gözü Cuma günü alınacak kararda: İşte yeni Alman vatandaşlığı şartları39 izlenme
Gübre fiyatları el yakıyor: Altınla yarışır hale geldi38 izlenme
Güllü'nün oğlu Tuğberk, hakkındaki yorumlara ateş püskürdü: "Hepsini not ettim!"
Antalyalı 66 yaşındaki domates üreticisi isyan etti: "30-40 TL'den satsak anca kazanırız, torunlarım bile rezil oluyor"
İBB’den ’29 Ekim’ tarifesi: Oy birliğiyle karar verildi!
Mahkeme CHP kurultayı ile ilgili kararın gerekçesini yazdı: "Mutlak butlan koşulları ispatlanamadı"