Home
05 Mart 2020 ( 298 izlenme )
Reklamlar

İdlib’den acı haber: 1 şehit


Moskova'da ErdoğanPutin görüşmesi sürerken Suriye'nin İdlib'den bir acı haber geldi. Gaziantep Valiliği rejim güçlerinin saldırısında bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu.




İdlib’den acı haber: 1 şehit


Suriye’deki gerilimi çözüme kavuşturmak adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında Moskova’da gerçekleştirirken kritik görüşme sürerken Suriye’den bir şehit haberi daha geldi. Gaziantep valiliği Sözleşmeli Er Enes Kaya şehit olduğunu duyurdu.

Valiliğin Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Ruhun şad olsun Şehidim. İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi Harekatı kapsamında yapılan saldırı sonucunda vatan evladımız, hemşehrimiz Sözleşmeli Er Enes Kaya şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet ailesine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

27 Şubat’ta rejim saldırısı sonucu 33 askerimizin şehit olduğu böge.


https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/idlibdenacihaber1sehit5662823/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Batık gemiden yeni görüntüler: Mürettebat kamaralarına ulaşıldı İstanbul'a yürüyüş düzenleyen Cargill işçilerine gözaltı! Nagehan'dan bomba itiraf ! 'Bir ucu Perinçek, bir ucu Bahçeli, bir ucu Erdoğan olan bir koalisyon yönetiyor ülkeyi' CHP'ye hazırlanan yeni siyasi kampanya AKP kampından sızdırıldı