Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nde görevli bir çalışanın ihbarı üzerine görevlendirilen müfettişler, yaptıkları denetim sonucunda Engelsiz Bakım Müdürü A. E. ve kurumda muhasebe personeli olarak görev yapan Ö. İ.’nin mükerrer ödemeler adı altında kendi hesaplarına 40 milyon lira geçirdiklerini belirledi.
GEÇMİŞ İHALELER
Valilik ve Cumhuriyet Başsavcılığı yetkilileri olayı doğruladı. Şüphelilerin mal varlıklarına tedbir konuldu, soruşturma kapsamında A.E. ve Ö. İ. açığa alındı, yurtdışına çıkış yasağı getirildi. Müfettiş raporu adliyeye geldikten sonra diğer adli işlemler başlayacak.
Benzer uygulamanın başka illerde de olabileceğini değerlendiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, denetim ağını genişletti. Iğdır İl Müdürü S.A, Şube Müdürü G. T ve diğer müdür yardımcılarının kurum araçlarını şahsi işlerinde kullanarak devlet bütçesine zarar verdiği, personel arasında ayrım yaptığı, bazı personelin müdürlerin ayrımcılığına uğradığı sonucuna varıldı.
Sözcü
Sedat Peker'den operasyon başlattığını iddia eden Süleyman Soylu'ya olay çıkış! "Niye yayınlamıyorsun!"86 izlenme
Bütçeye 2.8 milyarlık akşamcı yaması!146 izlenme
AKP’li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan su zamlarına skandal savunma! "Suyu ucuzlatırsak daha çok kullanırlar"42 izlenme
CHP’li Erdoğdu: Toplumsal cinnetin arifesindeyiz99 izlenme
Vali işsizliğin sebebini açıkladı: İş beğenmezlik51 izlenme
Kanal İstanbul bilirkişi heyetinden bir kişi daha çekildi!90 izlenme
Kokain dolu jette çarpıcı gelişmeler: Efsane ATA uçağı Brezilya polisinin!72 izlenme
Ataşehir Belediyesi CHP'de kaldı!34 izlenme
Öğrenciler dayanamayıp şikâyet etmişti: Atatürk'e hakaret eden öğretmen tutuklandı
Başörtülü hakimi "Laikliğe Aykırı" olduğu gerekçesiyle reddeden avukat hakkında dava açıldı
Erdoğan'ın dolar hamlesi Merkez Bankası'na “850 milyar TL” zarar ettirdi!
İsrail'e doğru seyreden İran füzeleri görüntülendi, başkent Tel Aviv dahil olmak üzere Merkez İsrail'in büyük kısmında da alarmlar devrede