AKP’li Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın sosyal medya hesabından AKP eski belediye başkanlarını itham eden paylaşımları, kentteki partilileri karşı karşıya getirmişti.
AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, AKP’li Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a sert sözlerle yanıt verdi.
AKP'li vekil Ahmet Çakır, AKP’li Başkan Selahattin Gürkan’ın katıldığı bir televizyon programında, “2 milyon TL’ye verilmiş olan altyapı ihalesini iptal ederek kendimiz sadece 20 bin TL’ye yaptık” sözlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
malatyatekhaber.com'un aktardığına göre, Çakır yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Aziz Hemsehrilerim aldığımız aile ve teşkilat terbiyesi gereği bu tür iftiralara cevap dahi vermek istemiyoruz, ama gerçekten müfteriler had, hudut bilmiyorlar, gayri ahlaki bir şekilde ve sistematik olarak saldırıyorlar. Anlayışınızı istirham ediyorum. Başkanlığını yaptığım dönemde, Büyükşehir Belediyemizde çalışmadığı halde maaş alan personeller olduğu, harici maaş ödemelerinin yapıldığı, trilyonlarca TL’ye ihale edilen işlerin ihalelerinin iptal edilerek Belediye imkanlarıyla 20 bin TL’ye yapıldığı iddiaları İftiradır. Milletimizin aklıyla dalga geçmektir. 20 bin TL’ye yapılacak bir işin bırakın 2 milyon TL’ye ihale etmek, böylesi bir ihaleye hazırlık evrakı düzenlemek bile suça teşebbüstür.”
https://halktv.com.tr/gundem/ihaletartismasiakplilerikarsikarsiyagetirdicoksertsozler401414h
Bayrakçı son durumu açıkladı! Kim ne kadar oy alıyor?6924 izlenme
Para cezasında 850 milyar TL'lik rekor39 izlenme
Asgari ücret zammını doğru bilmişti: Emekli ve memur maaşları için net rakam verdi52 izlenme
Asgari ücrette tarih değişti: Milyonlarca çalışan Temmuz'da bekliyor ama...67 izlenme
Balıkesir Sındırgı'da deprem33 izlenme
Otomobil devi Türkiye’ye yatırım kararını askıya aldı! Gerekçesi vahim53 izlenme
Veyis Ateş'e bir kötü haber daha! HKP suç duyurusunda bulundu!53 izlenme
Zararın adresi Varlık Fonu!39 izlenme