Kara Harp Okulu mezuniyetinin ardından kılıçlı yemin eden ve 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyen teğmenler için ihraç kararı geldi. İhraç edilen teğmenlerin Anıtkabir'deki fotoğrafları sosyal medyada paylaşılırken söz konusu fotoğrafla ilgili teğmenlerin avukatları bilgilendirme notu paylaştı.
Yapılan açıklamada, "Teğmenlerimiz kararın öğrenilmesinden sonra basın mensuplarına sosyal medya platformlarına veya haber sitelerine herhangi bir açıklama yapmamış fotoğraf iletmemişlerdir" denildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
Bununla birlikte, müvekkillerimiz ve avukatları olarak bizim dışımızdaki konunun kamuoyunda yakından takip edilmesinden istifa etmek isteyen kimseler tarafından yapılan açıklamalara, sosyal medya paylaşımlarına ve basın mensuplarının kendi yorumlarıyla oluşturdukları haberlere itibar edilmemesini, müvekkillerimize ait kişisel bilgi ve belgelerin hukuka aykırı yollarla ele geçirilerek yayılmasını sağlayan kişi ve kurumlar hakkında da sürecin hassasiyetine binaen hukuki yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Sözcü
Özgür Özel, Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu: "CHP, İmamoğlu’nun üzerine beton dökmez"7 izlenme
AKP'li isimden Erdoğan'a 'turp' uyarısı: 'İmamoğlu'yla ilgili bir hazırlık varsa...'18 izlenme
Z kuşağı anketi: 'Millet' ile 'Cumhur' arasındaki fark yüzde 42!41 izlenme
THK, 100 litre farkla ihale dışı!126 izlenme
Belediye başkanından jeotermal enerji santrali tepkisi137 izlenme
CHP’li Başkan Belediyenin gelir gider tablosunu afiş yapıp belediye binasına astı!80 izlenme
Yapay zeka ile renklendirilmiş en net Atatürk videosu242 izlenme
Suriyeli ve engelli öğrencilerle ilgili ihalede yolsuzluk mu yapıldı?50 izlenme