Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’deki iki otelinin toplam 93 milyon euroya satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (Artic) ile anlaştı.
Seba İnşaat’tan yapılan açıklamaya göre, Artic Karaköy’deki 135 odalı oteli JW Marriott Hotel Galataport, Dolapdere’de yer alan 265 odalı oteli ise Sheraton City Center markası ile işletecek.
Açıklamada yer alan bilgiye göre, Al Faisal Holding bünyesinde faaliyet gösteren Artic ağırlama sektöründe gayrimenkul geliştirme, satın alma ve kiralama faaliyetlerinde bulunuyor.
100 MİLYON EUROLUK HEDİYE
Katar Emiri Şeyh Temim 2015 yılında Türkiye'nin en değerli yalısı olan Şehzade Burhanettin Efendi Yalısını, 100 milyon euro ödeyerek satın almış ve ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana alHajri'ye hediye etmişti.
REUTERS
CHP'li vekillerden Fatih Karahan'a dövizli protesto: "200 TL Avrupa’nın en küçük banknotu 5 Euro’ya eşit. Ülkemizin itibarı olan parayı pul ettiniz"19 izlenme
KYK enflasyon farkını öğrencilerin kredi borçlarına yansıttı!49 izlenme
İBB operasyonunda gözaltına alınmışlardı: İlbak Holding'in AKP döneminde aldığı ihaleler ortaya çıktı61 izlenme
Tutuklu bulunan Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanı Hakan Bahçetepe'den duygusal paylaşım: "Bir derdinizi dinlemeyi, bir sorununuzu çözmeyi… Omuz omuza kurduğumuz o güzel dayanışmayı çok özledim"29 izlenme
Bakan Şimşek'in ağzından verilen "ÖTV ve KDV'de artış olacak" iddiası asılsız çıktı28 izlenme
Gurbetteki işçiye kölelik yolu34 izlenme
Muhammed Yakut'tan Dilan Polat, Sıla Doğu ve Engin Polat iddiası107 izlenme
370 milyar liralık borç yapılandırdıldı35 izlenme
Erdoğan ve Orban Ortak Siyasi Deklarasyon'a imza attı: Türkiye-Macaristan ilişkileri "gelişmiş stratejik ortaklık" seviyesine yükseltildi.
Canlı yayında 'AKP şeriat getirmek istiyor' deyince CNN Türk sunucusunun suratı asıldı !
Narin cinayetinde en önemli delil sır oldu!
Deprem Bölgesindeki Kanser Hastaları Mağdur Kalmayacak