İktidara yakın Turkuvaz Medya bünyesindeki Sabah gazetesinin ünlü isimlerle röportaj yapan yüzü olarak bilinen Tuba Kalçık'ın yeni "konuğu" Nurseli İdiz oldu.
“LAİK KESİM BAŞLATTI AYRIŞTIRMAYI”
Siyasetle ilgili "değerlendirme"lerde bulunan İdiz, kutuplaşma tartışmalarına ilişkin Kalçık'ın "Türkiye'de ayrışma var diye bir tartışma var. Siz bu konuyu nasıl bakıyorsunuz?" sorusu üzerine iktidar çevrelerini aratmayan sözler kullandı.
İdiz, "Hayatım boyunca doğru gelmeyen şeyi açıkça söylerim. Şimdi bu iktidar kaç yıldır işbaşında, toplumu ayrıştırıyor diye şikayet eden laik kesim başlattı ayrıştırmayı" dedi.
"ARTIK DONLA SÜTYENLE DOLAŞIYORLAR"
İdiz, "Sosyal medya ortamını nasıl buluyorsunuz peki? Sizin eleştirileriniz var mı?" sorusu üzerine de şu ifadeleri kullanmaktan geri durmadı:
"Her dakika çıplak kadın görmekten bana fenalık geldi. Sadece sosyal medyada değil, sokakta da öyle... Artık donla, sütyenle dolaşıyorlar. Türkiye muhafazakarlaşıyor deniyor ama yok öyle bir şey. "Yok İran gibi olacağız yok Afganistan gibi olacağız" diyenler var ama bu gerçeği yansıtmıyor."
Yeniçağ
Dilek İmamoğlu'na ahlaksız saldırıya AKP'den tek kelime yok! Kafalarını kuma gömdüler27 izlenme
AKP'nin 'kamuda mülakatı kaldırma' vaadini rafa kaldırmasına tepki yağıyor32 izlenme
Ortaokulda Kuran kursu sınıfı açtılar22 izlenme
İmamoğlu'na ölüm tehdidi! Suç duyurusunda bulundu27 izlenme
Kızılay’da ‘Huzur hakkı’ saltanatı!41 izlenme
32 ilde seçim anketi: İktidarın oy kaybı yüzde 15’i aştı!43 izlenme
Erdoğan’a hakaretten 63 bin 41 kişiye dava açıldı!60 izlenme
Ünlü gazeteci “Bana dava açsın” diyerek duyurdu: Jandarma Genel Komutanı Ali Çardakçı hakkında şok Menzil Tarikatı suçlaması!45 izlenme
İmamoğlu: Taksim Meydanı’nı en demokratik, en katılımcı yöntemle tasarlıyoruz
Özgür Özel'den yeni paylaşım: "Ey Erdoğan! Eğer kendine güveniyorsan, cesaretin varsa, yargılamayı TRT'den canlı yayınlayalım. Kim masum, kim iftiracı tüm Türkiye görsün!"
AKP itiraf etti: İBB mülklerine el konulacak!
Turhan Çömez, Sedat Peker için BAE'ye başvurdu