Ankara Bölge Adliye Mahkemesi, CHP için "mutlak butlan" kararı verdi. Mahkeme kararıyla yeniden CHP Genel Başkanlığı koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu’nun talebi üzerine, CHP Genel Merkezi polis eşliğinde apar topar tahliye edildi.
Skandalın ardından CHP lideri Özgür Özel ve yönetimine destek mesajları yağarken; koltuğu mahkeme kararıyla geri alan Kılıçdaroğlu’na tepkiler peş peşe geldi.
Geri dönüşünün hemen ardından Kemal Kılıçdaroğlu, bugün CHP Genel Merkezi'nde bir bayramlaşma programı düzenledi. Kılıçdaroğlu ekibinin, bu programda kalabalık bir gövde gösterisi yapabilmek için çevre illerden otobüslerle vatandaş taşıdığı öğrenildi.
Öte yandan, Genel Merkez'de görevli personelin tüm izinleri de program gerekçesiyle iptal edildi.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Özgür Özel'e karşı kurultay yarışını kaybetmeden önce yaptığı açıklamaları ekranlarına taşımayan, internet sitelerinde sansürleyen yandaş medyanın programa gösterdiği olağanüstü ilgi gözlerden kaçmadı.
Kılıçdaroğlu'nun bayramlaşma programını canlı aktarabilmek için TRT, TGRT Haber, Türkiye Gazetesi, A Haber, CNN Türk ve Yeni Akit gibi yayın organları adeta birbirleriyle yarışa girdi.
Yandaş kanallar sabahın erken saatlerinden itibaren CHP Genel Merkezi önünden kesintisiz canlı yayınlar yaparken, iktidara yakın haber siteleri de Kılıçdaroğlu'nun bayramlaşma programını manşetlerinin ilk sırasına yerleştirdi.
İşte yandaş medyanın dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu ilgisi...











6 yaşındaki çocuğun tarikatçılar tarafından istismar edilmesiyle gündeme gelen İsmailağa tatikatı parçalandı!63 izlenme
İstiklal Caddesi'ne çıkan sokaklara 'Gezi Parkı' engeli24 izlenme
Melih Gökçek'e büyük şok! İhaleye fesat karıştırmaktan hapis!83 izlenme
Zamlar Bulgar turistleri de vurdu: Yılbaşı rezervasyonları düştü43 izlenme
Dilan-Engin Polat çiftinin tutukluluğuna 'devam' kararı54 izlenme
Şehir hastanelerine 111.1 milyar lira aktı24 izlenme
Deniz Feneri’nden Diyanet’e oradan Kızılay’a!429 izlenme
Ümit Kocasakal'dan milletvekillerine tarihi uyarı !695 izlenme
Özel bir bankaya iş görüşmesine giden vatandaş teklif edilen ücrete çıkışta isyan etti: "Şaka mısınız siz?"
817 lira fatura geldi, itiraz üzerine 96 liraya düşürüldü
İmamoğlu: "Bu büyük bir ihanettir, bağıra bağıra söyledik..."
Atatürk’ün nutku ve vasiyeti yeniden TDK sitesinde!