Home
04 Şubat 2021 ( 97 izlenme )
Reklamlar

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve AKP'li başkan okulları teftiş etti! Skandalı paylaştılar


AKP İlçe Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü okulları birlikte teftiş etti ve mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Skandal anlar sosyal medyadan da paylaşıldı.


CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşçıer, Diyarbakır Kayapınar'da AKP İlçe Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün okulları birlikte teftiş ettiğini, mahalle ziyareti gerçekleştirdiklerini aktardı.

AKP'li isimlerin paylaşımını da aktaran Taşçıer, "Atamayla hiç uğraşmayın, artık İl başkanları vali, ilçe başkanları kaymakamdır deyin olsun bitsin!" ifadelerini kullandı.

Gamze Taşçıer'in paylaşımı şöyle oldu:

Parti Devleti'nin yeni örneği bu kez Diyarbakır Kayapınar'da! AK Parti İlçe Başkanı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü el ele tutuşmuş okulları teftiş edip, mahalleliyi ziyaret etmiş.

Atamayla hiç uğraşmayın, artık İl başkanları vali, ilçe başkanları kaymakamdır deyin olsun bitsin!


İşte o paylaşımlar: 

https://www.gercekgundem.com/siyaset/249090/ilcemilliegitimmuduruveakplibaskanokullariteftisettiskandalipaylastilar

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Canlı bombaların tamamına yakını, çocukken tecavüze uğrayan erkekler' "Milyar dolarlık adamım, Türkiye'yi satın alırım" diyerek uçağı birbirine katmıştı: Görevden alındı! Pasifik Ateş Çemberinde Panik Yaratan Deprem! Kanal İstanbul jet hızıyla ilerliyor! Tapu sınırları belirlenmeye başlandı!