Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün için destek mesajı paylaştı.
Başbuğ, Akgün'ü 35 yıldır tanıdığının altını çizerken "Hep vatanseverliğine ve Cumhuriyete olan sevdasına şahit oldum" dedi.
Başbuğ destek mesajında şu ifadelere yer verdi:
Büyükçekmece Belediye Başkanı’nı Hadımköy’deki tugay komutanlığım günlerinden beri tanırım. Bugüne kadar geçen 35 yılda Sayın Hasan Akgün’ün hep vatanseverliğine ve Cumhuriyete olan sevdasına şahit oldum.
Kardeşliğin, dostluğun, yardımlaşmanın önemini bize hatırlatan Kurban Bayramı’mızı bu duygu ve düşüncelerle kutluyorum.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, İBB'ye yönelik “yolsuzluk” ve “Aziz İhsan Aktaş suç örgütü” soruşturmaları ile Beşiktaş Belediyesi’nin 29 Ekim harcamalarına ilişkin "yolsuzluk" ve Büyükçekmece Belediyesi’ne yönelik "yolsuzluk" soruşturmaları olmak üzere, toplam 4 ayrı soruşturma kapsamında dün tutuklanan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ifadesinde, "Savcılığın talebi içimi acıttı, keşke biri doğru olsa" demişti.
Sözcü
Bomba asgari ücret değerlendirmesi! "İktidar seçim isteyebilir"39 izlenme
TTB'den eleştiri "Fahrettin Koca, 'bütün vakaları bildirmedik' dediğinde istifa etmeliydi"65 izlenme
Asgari ücrete yüze 54 kiralara yüzde 168 zam!32 izlenme
Erdoğan'ın eleştirildiği karikatürü paylaşan kişiye suç duyurusu!110 izlenme
CHP’li İnan Alp’ten ‘seçmen mobilizasyonu’ iddiası: "Az oy farkı olan il ve ilçelere seçmen olarak asker ve polis kaydırılıyor"21 izlenme
AKP'li eski başkandan Volkan Konak için skandal paylaşım: CHP suç duyurusunda bulundu34 izlenme
Karbon fiber güçlendirme yöntemi nedir?29 izlenme
Şişli'de katledilen Bahar için kadınlar sokağa indi: "Kadınların soyunu kurutmaya karar vermişler"22 izlenme
Emekliler bir kez daha haykırdı: Bu ayrımcılık neden?
Dönemin Adalet Bakanı Ergin’den “FETÖ’nün siyasi ayağı”na ilişkin açıklama
Tunceli'de kendisini 'şifacı' olarak tanıtan 69 yaşındaki sapık, zihinsel engelli kızı parkta taciz etti!
Kumpas davası hakiminden kritik açıklama: "FETÖ’cüleri Erdoğan terfi ettirdi"