İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AKP grubunun oy çokluğu ile kabul ettiği 5 dosyayı veto etti.
İmamoğlu'nun bir kez daha görüşülmek üzere İBB Meclisi'ne geri gönderdiği dosyalar İBB Meclisi'nin Eylül ayı toplantılarının gündemine alındı. Veto edilen dosyalar arasında 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilen Sütlüce'deki park da var.
Veto edilen diğer dosyaların içersinde ise Başakşehir Sular Vadisi park alanında bulunan tuvalet, giriş takları, amfi tiyatro, nikah salonu, kadın aktive merkezi ve sosyal tesislerinin 10 yıl süre ile Başakşehir Belediyesi’ne tahsis edilmesi de bulunuyor.
İmamoğlu Ağustos ayında Sular Vadisi'ni gezerken Başakşehir Belediyesi’ne ait Kadın Aktivite Merkezi (BAKMER) çalışanları, İmamoğlu’nun geldiğini duyması üzerine bulundukları alanı boşaltmaları ile gündem olmuştu.
Veto edilen diğer bir dosya ise Beyoğlu Örnektepe Mahallesi’nde bulunan ve mülkiyeti İBB’de bulunan taşınmazın 25 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na oy çokluğu ile tahsis edilmesi var.
"Hudut namustur" pankartı astığı için gözaltına alınan 6 Türk genci serbest bırakıldı!82 izlenme
Bakanlıkta 'uzlaşı masası' kuruluyor: Gündem belediyelerin SGK borcu26 izlenme
CHP'li Orhan Sümer: "Suriyeliler topluma ayak uyduramıyor, Türk öğrenciler okullarda azınlık olmaya başladı"38 izlenme
Bu kez Bakan Albayrak'a soruldu: Kazı Kazan'da ne işler dönüyor?398 izlenme
AKP'li belediye başkanı ve bakanlar arasında 500 bin lira kavgası! 'Yazıklar olsun'152 izlenme
İŞKUR önünde soyunan işçi Battal Sağır eylem yaptı 'İşçiyim ben işçi, aç işçi !'542 izlenme
"Ekmek alamıyorum" diye isyan eden emekli yurttaş: "Tayyip'ten rica ediyorum, istifasını versin"18 izlenme
Yahudilerin sanılarak saldırılan Starbucks’ın Katarlı sahibinin Türkiye’de diğer şirketleri40 izlenme