Massachusetts Institute of Technology'de (MIT) Medya Sanatları ve Bilimleri alanında LG Kariyer Geliştirme Profesörlüğü yapan Türk fizik mühendisi Canan Dağdeviren, geçirdiği beyin kanamasının ardından durumunu sosyal medyadan paylaşım yaparak duyurdu.
Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, çok tehlikeli bir süreci atlattığını ifade eden Dağdeviren, başta oğlu ve eşine teşekkür ederek "Ölümü teğet geçtim, çok şükür diyorum. Yeniden hayata merhaba dedim; 1. yaş günüm kutlu olsun. Yolum uzun, heyecanım yüksek, gençliğim var! Seni ve azmini seviyorum, Canan; bunu hiç unutma" dedi.
Bugün X hesabından bir teşekkür paylaşımı yapan Dağdeviren bu kez de "Candan inanıyorum: Her şey çok güzel olacak!" dedi. Dağdeviren'in İmamoğlu göndermeli iki paylaşımı yanıtsız kalmadı.
Canan Dağdeviren'in beyin kanaması geçirip sağlığına kavuştuğunu öğrenen İBB başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, slogan olan sözlerine gönderme yapan bilim insanını karşılıksız bırakmadı.
Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi üzerinden yapılan paylaşımla Canan Dağdeviren'e iyi dileklerini ileten Ekrem İmamoğlu, "Yolum uzun, heyecanım yüksek, gençliğim var!" sözlerine "Yolun uzun, heyecanın yüksek, gençliğin var!" diyerek karşılık verdi.
Dağdeviren'in tamamen sağlığına kavuşması dileklerini ifade eden İmamoğlu, Silivri Cezaevi’nden sevgilerini iletti.
Dağdeviren'in çalışmaları ile Türk gençlerine ilham olduğunu vurgulayan Ekrem İmamoğlu'nun o paylaşımdaki sözleri şu şekilde:
"Sevgili Canan Dağdeviren hocam, beyin kanaması geçirdiğini, günlerce süren yoğun bakımın ardından zorlu günleri atlattığını öğrendim. Tamamen sağlığına kavuşman dileğimle Silivri Cezaevi’nden sevgilerimi iletiyorum. Umarım hızlıca bilimsel çalışmalarına dönersin.
Türkiye’de birçok gencin ilham kaynağısın. Yolun uzun, heyecanın yüksek, gençliğin var!"

Fatih Altaylı’dan 'Başımızın üstünde yerleri var' diyen Erdoğan’ı kızdıracak Suriyeliler yorumu35 izlenme
İmamoğlu ve gazetecileri hedef alan isim TRT yöneticisi çıktı27 izlenme
Büyük tepki çeken kararın gerekçesi açıklandı32 izlenme
AKP'li başkanının kurnazlığı ortaya çıktı: Bedavaya kiraya verdiği tesisi belediye başkanı olunca 12 bin 500 liraya kiraladı!77 izlenme
Bu nasıl resmi yazı? Mini etek ve dekolte giyen öğretmenlerin bilgisini istedi!152 izlenme
'Yakalanıncaya kadar hakiki, yakalanınca sahte: Yemezler!'138 izlenme
"Maskesiz sokağa çıkmak yasak ama maske yok"83 izlenme
AKP'li başkanların borç kavgası!57 izlenme