Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ön seçim yurt gezileri kapsamında İzmir'de başladığı turlarına devam ediyor.
Bu kapsamda İzmir, Kayseri, Adana gibi şehirlerde konuşan İmamoğlu'na Kastamonu'nun ardından Trabzon'da da salon verilmedi.
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, salon hakkında Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden ret cevabı aldıklarını bildirdi.

Bak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İBB ve TBB Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun 15 Mart 2025 Cumartesi günü Trabzon'da gerçekleştireceği Bölgesel Halk Buluşması için ilimizde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonunun 15 Mart günü İl başkanlığımıza tahsisi için talebimiz maalesef ilgili kurum tarafından reddedilmiştir” ifadelerini kullandı.
Reddedilme gerekçesinin 1516 Mart günleri gerçekleştirilecek olan masa tenisi maçlarının olduğunu belirten Bak, "Oysaki Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonunda 15 Mart günü planlı hiçbir spor müsabakası olmamasına rağmen, önceki dönemlerde Yomra Jimnastik Salonu'nda yapılan masa tenisi maçları, ne hikmetse bizim salonu talep ettiğimiz güne Beşirli'deki salona kaydırılmıştır” diye konuştu.
Alınan karara tepki gösteren Bak, açıklamasını baskılara boyun eğmeyeceklerini belirterek sonlandırdı:
"Buradan ilgililere sesleniyoruz! Ne yaparsanız yapın sizin baskılarınız bizleri yolumuzdan çeviremeyecektir. Saraylar, salonlar sizlerin olsun. Biz salonlara sığmayacak kadar çoğunluğuz. Biz halkımızla sokakta, bahçede köyde nerede olursa olsun bir arada olacağız. Bunu hiç bir güç engelleyemeyecektir. Hiç kimse halkın iradesine ipotek koyamayacaktır. Halk Kazanacak. Türkiye Kazanacak."
Sözcü
Aziz İhsan Aktaş cinsel tacizden sabıkalı çıktı19 izlenme
Maden faciasında dokuz işçiye hala ulaşılamadı: En az 400 bin kamyona ihtiyaç var30 izlenme
Sığınmacı severleri derin derin düşündürecek anket36 izlenme
Muharrem İnce Bizi taklit ettiler, vereceğiz dediler, vermediler…95 izlenme
Dünya Bankası’ndan Türkiye için vahim öngörü! "Yoksulluk uzun süre kalıcı olacak"46 izlenme
Türk bayrağına 'muz' konulması Fatih Altaylı'yı çileden çıkarttı! 'Memleketinden kaçan yavşak...'92 izlenme
Flaş yanıt! Erdoğan tehdit etti, Akşener böyle cevap verdi61 izlenme
AKP'nin oy deposunda simit ve poğaçaya dev zam35 izlenme
Ali Erbaş ve personelinin emekli maaşı dudak uçuklattı!
İşsizlik rakamları açıklandı: TÜİK'e göre düşmüş!
CHP’li belediye başkanına ‘tuvalet’ soruşturması!
Starbucks protestolarına bir yenisi eklendi: Eline kahveyi aldı, oturanlara seslendi "Zehir için zehir, biz Kahve Dünyası içeriz. Sizinki kan kan"