İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili AKP’li isimlerin kullandığı ‘Pontus’ söylemine tepki gösterdi. Yokuş, AKP’nin bu söylemi, ‘tükenmişlik sendromu yaşadığı’ için kullandığını belirterek, AKP’nin yolsuzluk ve rantı örtbas etmek için bu tür girişimlerde bulunduğunu söyledi.
İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Sen neyimmişsin be İmamoğlu? Bir çıktın ortalığa Pir çıktın. İstanbul'da İktidarı ve ittifaklarını yerle bir ettin ‘Yıkılan Güreşe doymaz’ misali ‘bu sayılmaz yeni baştan bir daha’ dediler. Adam gibi yani mertçe er meydanına çıksalar amenna ! Ancak Adamlarda nerde o yürek?”
“İmamoğlu'na Cumhur ittifakının yöneticileri Koro halinde saldırıyorlar. Garibimi önce Yunan yaptılar, sonra RumPontus yaptılar. Kim bilir daha ne iftiralar atacaklar? Onlar alçakça saldırdıkça İmamoğlu gönüller de daha fazla taht kuruyor. Onlar saldırdıkça O mesafe alıyor.”
“İmamoğlu'nun Cumhur İttifakı'na Ağır itham ve iftiralarla saldırmasının iki önemli nedeni var birincisi "Tükeniş Sendromu Yaşıyorlar , ikincisi ise İstanbul Rantı ve yaptıkları yolsuzlukların açığa çıkması Ancak "Korkunun Ecele faydası yoktuk " korktukla başlarına gelecek”
“İnanıyorum ki ilahi adalet 23 Haziran’da İstanbul’da gerçekleşecek. Çünkü Herkesin bir Hesabı olduğu gibi rabbimizin de bir hesabı vardır. Biz buna inanır ve iman ederiz. O'na teslim oluruz. Bu sebeple Cumhur ittifakının iftiracılarına, soygun düzeninin yolcularına fırsat verilmez.”




Prof. Yılmaz: Artık deniz bitmek üzere52 izlenme
4 adaylı son anketin sonuçları açıklandı: Seçim ilk turda bitiyor!40 izlenme
Hazine'yi faiz çarptı22 izlenme
Çevre Bakanlığı askeri arazilere çökerken İBB 16 davayla direniyor19 izlenme
“Zarrab’ın avukatı Erdoğan’la irtibat halindeydi!”1622 izlenme
CHP'li milletvekilleri, İstanbul'da Boğaz Köprüsü'ne dev '128 milyar dolar nerede' pankartı astı!95 izlenme
Erdoğan "Hepimiz aynı gemideyiz" demişti, gemi mühendisi genç böyle yanıt verdi!85 izlenme
Erdoğan bu kez 1992'de açılan Harran Üniversitesi'ni sahiplendi: "Biz yaptık"57 izlenme
Savcılık kadınları hedef alan o paylaşımı eleştiri saydı, takipsizlik kararı verdi!
12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan imam yine tutuklanmadı!
Depremde yıkılmıştı: Galeria Sitesi'ndeki daire sahiplerine 6 ay sonra elektrik faturası
Manisa'da İstiklâl Marşı çalınırken, yol ortasında duran vatandaşa otomobil çarptı !