Deprem bölgesinde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na saldıran ve “İngiliz uşağı” diyen eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu açıklamalarda bulundu.
Twitter hesabından paylaşım yapan Reyhanlıoğlu, “Acıların yaşandığı alan şov meydanı değil. Kimse depremzedeler üzerinden siyaset yapmasın” dedi.
Türkiye’nin dört bir yanından deprem bölgelerine yardım için gidilirken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da belediyenin ekipleriyle yardım için alanına gitmişti.
İBB ekipleri enkazdan canlar kurtarırken, İmamoğlu da bölgede depremzedelere yardım için bulunmuştu.
Eski AKP Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu. ise deprem bölgesinde bulunan İmamoğlu’na saldırmıştı. AKP’li Reyhanlıoğlu, İmamoğlu’na “İngiliz uşağı defol” diye seslenmişti. İmamoğlu, “Sakin olun derken” Reyhanlıoğlu, “Defol" demişti.
Gerçek Gündem
‘Müjde' zamma dönüştü! Doğalgaza 9 kez zam geldi!54 izlenme
Çok tartışılacak düzenleme: Devlet artık istediği şirkete el koyabilir!75 izlenme
Sağlık sektöründe kriz derinleşiyor! Borç 18 milyarı aştı, firmalar kapanmayla yüz yüze!88 izlenme
Yüreğiniz dayanıyorsa Turhan Çömez’in 9 dakikalık konuşmasını dinleyin!49 izlenme
THY’nin yeni personel üniformaları tepki çekti: İtalyan tasarımı!236 izlenme
Uğur Dündar’dan tarihi 'Sedat Peker' çıkışı62 izlenme
Torpilde yeni dönem: İBB 500 zabıtayı 'sözlü mülakat'la alacak!280 izlenme
Özgür Özel operasyonun hedefindeki belediyenin önünde rest çekti: "Kasadan 1 lira çıktıysa siyaseti bırakırım"33 izlenme