Tutuklu İBB Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
"Adalet Bakanı’na sesleniyorum:
TUZ KOKTU!
Milletimize “yargı bağımsızdır” masalını anlatmayın. Yargının siyasete bağımlı hâle gelmesi, sadece adaleti değil, milletimizin ve devletimizin geleceğini de tehlikeye atıyor.
Ne yazık ki parasını verene taraf olan yargı, vicdanları yaralıyor, halkın adalet duygusunu incitiyor.
Bu sabah şafak vakti, CHP’li Beyoğlu Belediye Başkanımız İnan Güney ve İBB bürokratlarına yönelik operasyon, son dönemde yaşananlardan bağımsız değildir. Vicdanlı her yurttaşın kalbini sızlatan bu uygulamalar, hukuka ve adalete alenen meydan okumaktır. “İBB kumpas borsası” iddiaları ortadayken, intikam operasyonlarının sürdürülmesi tam bir hukuksuzluk örneğidir.
Yargı siyasallaşmıştır. Yargıya güven kalmamıştır. Bu güven kaybı, ülkemizin ekonomisini çökertiyor, milletimizin geleceğini çalıyor ve devleti zafiyete uğratıyor. Milletimize ve yüce Türk yargısına karşı sorumluluğunuz var.
YETER ARTIK!"

Sözcü
AKP’li belediyeden ağaç katliamı!128 izlenme
Deniz Yücel’den anayasayı hedef alan HÜDA PAR’a: "Geri zekâlıya anlatır gibi anlatalım!"24 izlenme
Ankara bunu konuşuyor: AKP’de yeni istifalar gelecek73 izlenme
Pençe- Kilit bölgesinde bir Astsubay şehit oldu30 izlenme
Şile Belediyesi soruşturmasında 15 kişi tutuklandı19 izlenme
Saray genelgesine SGK uymadı!83 izlenme
Kara Harp Akademisi Eski Komutanı'ndan YAŞ kararları hakkında flaş iddia180 izlenme
'Muharrem İnce'nin kazanacağını gören Hande Fırat'ın yüz hali!'1012 izlenme
Serhan Asker'den tarihi konuşma: "Gündem memurun, en düşük emekli aylığının 14 bin lira olmasıdır. Asgari ücretin 22 bin, kiranın 30 bin lira olmasıdır. Biz korkmayız"
Seçimi kaybeden başkanlar giderayak kasayı boşaltıyor
Emekçiler krizle boğuşurken, AKP'nin araç kiralamaya harcadığı miktar 2 milyar 381 milyon lira!
Meteoroloji uzmanından korkutan uyarı: Türkiye’de olağanüstü hal ilan edilmeli