İmamoğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:
"Savcılık makamı eliyle yürütülen bu kirli kumpasta; iş insanları, bürokratlarım, yol arkadaşlarım; baskı, tehdit ve şantajla iftiraya zorlanıyor. Hayatında adliye koridoruna uğramamış tertemiz insanlar, tarihimizin en sistematik ve en utanç verici yargı tacizine maruz bırakılıyor.
Bir avuç yargı mensubunun hırsı, kini ve siyasi çıkarları uğruna tertemiz insanlar zulüm görüyor. Devletin adalet eli bir şantaj aracına dönüştürülüyor:
“Seni mahvedeceğiz. Aileni tutuklayacağız. Çoluğundan çocuğundan yıllarca ayrı bırakacağız. Gel, iftira at, kurtul!”
Bu cümleler o karanlık odalarda yankılanıyor. SEGBİS kayıtlarında, kamera görüntülerinde, tanıklıklarda duruyor. Bunları kimse bilmiyor, bunlar gizlenecek sanmayın!
15 Ocak 2025’te açıkça söyledim, bu vesileyle tekrar ediyorum:
“Mert olun, cezamı onaylayın; ama masum arkadaşlarımı rahat bırakın!”
Mert değilsiniz!
Yol arkadaşlarımı, selam verdiğimiz insanları en değerli kutsalları olan aileleriyle tehdit ediyorsunuz. Mafyanın bile kullanmayacağı yöntemlere başvuruyorsunuz!
Buradan dostlarıma sesleniyorum:
Onurunuzu, haysiyetinizi, ailelerinizi ve evlatlarınızı koruyun.
Gerekirse önünüze konulan o iftiranameleri düzmece olduğunu bilerek imzalayın. Hiçbirinizin çocuğunun geleceği benim özgürlüğümden daha kıymetsiz değil.
Ben o imzaların yükünü tek başıma taşırım.
Biz bu yola milletin kaderini omuzlamak ve taşımak üzere çıktık. Kendi kaderimiz ne ki. Bu omuzlar, bir evladın gözyaşı uğruna susturulan herkesin kaderini taşımaya hazırdır. Hiç üzülmeyin. Ama bu kirli düzene boyun eğmeyeceğimi de kimse unutmasın!
Bu karanlık elbet bitecek. Yeniden aydınlığa ulaşacağız. O gün geldiğinde, sadece adalet değil, onur, şeref ve haysiyet kazanacak."
Sözcü
CHP, Meclis gündemine taşıdı: "Türkiye Tek Yürek" kampanyasındaki paralar nerelerde kullanıldı?34 izlenme
Katar olayına bir de böyle bakın ! Trump 'Borcumuzu körfez ülkelerine ödeteceğiz !'427 izlenme
Ayçiçek yağında son durum ne? TMO’dan Ayçiçek yağı açıklaması46 izlenme
10 bine yakın şirket kepenk indirdi: Art arda iflaslar39 izlenme
CHP'nin "128 milyar dolar nerede" kampanyasına katılan MHP'li başkanın evine polis baskını!95 izlenme
Eski AKP'li vekil Hüseyin Besli Alevi ve Kürt yurttaşları hedef aldı! "Çifte kavrulmuş yalancılar"36 izlenme
TTB Merkez Konseyi Üyesi Yerlikaya: Türkiye’de şu ana kadar pandeminin yönetilme biçimi başarısızdır42 izlenme
Erdoğan’ın İstanbul’la ilgili sözlerine tepki! "Bu tablonun sorumlusu Erdoğan’dır. Şikâyet etmeye hakkı yok"39 izlenme