Ekrem İmamoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Demokrasinin, hukukun ve çok partili hayatın alenen yok edilmek istendiği bir utanç sürecini yaşıyoruz. Bu utanç, Cumhuriyeti ve demokrasiyi tehdit eden iktidara aittir.
CHP içi kavga yoktur, iktidarın yargı ve polis zoruyla CHP’ye karşı kalkıştığı açık bir müdahale vardır.
Partimizin bütün kongre süreçleri YSK gözetimi ve onayında gerçekleştirilmiştir. YSK’yı görmezden gelerek, Anayasa’yı hiçe sayarak verilen kararların ne hukuk ne de millet nezdinde kıymeti vardır.
Hukuksuz müdahalelere kalkışanlar, CHP üzerinden milleti teslim almaya çalışmaktadır. Ancak aziz milletimiz asla teslim olmayacaktır. Mücadeleyle dolu şanlı tarihimiz bize yol göstermeye devam edecektir.
üdafaai Hukuk ruhu her zamankinden canlıdır. Milletin iktidarı kurulana kadar bize durmak, yorulmak, vazgeçmek yoktur.
Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için azim, kararlılık ve cesaretle cumhuriyet, demokrasi ve adalet mücadelemizi büyüterek devam ettireceğiz.
Ne yaparlarsa yapsınlar, aziz milletimiz bizimledir. Biz kazanacağız, millet kazanacak."

Sözcü
Cem Yılmaz'dan konser yasaklarına tepki! "Ahlakım ile susma hakkımı kullanıyorum"33 izlenme
Show TV, eski bölümleri yayınlanan Güldür Güldür Show’da bir sahnede geçen 'Cumhuriyet' sözcüğünü sansürledi!144 izlenme
Medikal firmasından protez bacağa haciz!60 izlenme
AKP'li Çamlı'dan sürpriz çıkış94 izlenme
Mansur Yavaş: "Ankara’da ayrımcılığa uğrayan, ötekileştirilen herkesin başımın üstünde yeri vardır"45 izlenme
İnsanların yaşam tarzlarını eleştiren AKP yandaşı Sevda Türküsev alkollü mekânda eğlenirken görüldü!23 izlenme
Suudi Arabistan ile imzalanan mutabakat anlaşmalarının detayları açıklandı47 izlenme
İsa Aras Mersinli'nin Arjantin'deki arkadaşı konuştu! Polis babasının tabancası ve kıyafetleri ile poz vermiş39 izlenme