CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mahkeme kararıyla iptal edilen CHP İstanbul İl Kongresi'ne ilişkin harekete geçti.
CHP İstanbul İl yöneticileriyle ilgili 42. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin verdiği tedbir kararının ardından başlayan ve olağanüstü il kongresinin yapılmasını isteyen delege kampanyasına İmamoğlu da imza verdi.
Avukatları aracılığıyla Silivri 1. noterliği'ne başvuran İmamoğlu, parti tüzüğünün 43. maddesi uyarınca CHP İstanbul İl Kongresi'nin olağanüstü toplanması için imza verdi.
NE OLMUŞTU?
2 Eylül'de İstanbul 42 Asliye Hukuk Mahkemesi, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve il yöneticilerini tedbiren görevden almış, kayyım atamıştı. Bu gelişmenin ardından çok sayıda delege CHP İstanbul İl Kongresi'nin toplanması için imza vermeye başladı.
TELE1
Rojin’in ölümü aydınlanamıyor! Adli Tıp'tan yeni açıklama geldi: 3 madde dikkat çekti16 izlenme
Depremde 35 kişinin ölümüne neden oldular: Devlet, firari müteahhitlerden dondurma almış!37 izlenme
AKP’nin mucizeleri!138 izlenme
Antalya’da 5 yıldızlı otelde klima protestosu: Yatağını yemekhaneye taşıdı!39 izlenme
Narin Güran davasında Almanya'dan rapor geldi: Çok çarpıcı ifadeler!23 izlenme
Uyuşturuculu ev partilerinde ilişki öncesi doğruluk mu cesaret mi oynamışlar16 izlenme
KPSS'siz memur yapılan imam kızının yükselişi! Görevden alındı ama müdür maaşı devam ediyor!161 izlenme
CHP'li vekilden Erdoğan'a 'Sedat Peker' tepkisi: "Çıtı çıkmıyor!"61 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 24.614 yeni vaka tespit edilirken, 115 kişi yaşamını yitirdi, 30.553 kişi sağlığına kavuştu!
Öğretmenden öğrencilere tehdit! 'Benim cebimde bıçak var, sana saplamıyorum!'
Diyanet fırsatı kaçırmadı! Erol Mütercimler hakkında suç duyurusu
Akşener'in mitingine bağlanan TRT, Erdoğan eleştirilince yayını kesti !