İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik operasyonla nedeniyle Silivri'de tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu iktidarın muhalefete yönelik eleştirilerine X hesabından yanıt verdi.
"Siz gideceksiniz ve bu ülke düzlüğe çıkacak" diyen İmamoğlu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Sabahtan akşama kadar hiç utanıp arlanmadan hakkımızda olur olmaz iftira edenler, söz konusu elektriğe yapılan %25 zam olunca suspus. Neden bu sessizlikleri biliyor musunuz? Çünkü ülkeyi büyük bir felakete sürüklediklerini kendileri de gayet iyi biliyorlar.
Bir avuç insanın koltuk ihtirasının, iktidar hırsının bedelini maalesef milletin tamamı ödüyor. Hukuk bu ülkede en güvenilmez kurum olduysa bunun tek sebebi yargıyı siyasallaştıran akıldır. Kimse yargıya güvenmiyor.
Deprem oluyor hesap sorulmuyor, yangın oluyor hesap sorulmuyor, sel oluyor hesap sorulmuyor, kara parayı aklayanlar milletin önünde şov yapıyor, yenidoğan bebeklerin hayatı üzerinden çeteler kuruluyor, uyuşturucu tacirleri cirit atıyor, yine hesap sorulmuyor.
Muhalefete, öğrenciye, gence aslan kesilenler konu bunlar olunca siniyor, kafasını sokacak yer arıyor. Bu adaletsizliktir ekonomiyi bu hale getiren vatandaşları geleceğe güvenmez hale getiren. Unutmayalım ki bizim gibi ülkelerde; ne kadar hukuk ve demokrasi o kadar aş ve iş.
Siz gideceksiniz ve bu ülke düzlüğe çıkacak."
Nefes
Katar tezkeresi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi!22 izlenme
Erdoğan, PKK hükümlüsünün cezasını kaldırdı11 izlenme
Almanya, İngiltere ve Türk ekonomilerini para birimi üzerinden karşılaştırdılar20 izlenme
Özgür Özel'den 'Özlem Çerçioğlu' iddialarına ilk yanıt13 izlenme
EYT'lilerden 'kefenli' eylem: "Mezarda emekli olmak istemiyoruz"23 izlenme
Yaren leyleğin 14’üncü kez geldiği Eskikaraağaç Leylek köyü, ziyaretçi akınına uğradı24 izlenme
Canlı yayındaki sözler yeniden gündem oldu: 'Ahlaksızlar! Sizin gibi hırsızlara hayat tabii ki pahalı değil'42 izlenme
Özdağ'ın tahliyesine İmamoğlu'ndan açıklama: "Kararın tüm siyasi tutsaklar için uygulanmasını bekliyoruz"9 izlenme