İki hafta önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 9 yaşındaki kız çocuğu ve eşi Dilek İmamoğlu’ya yönelik cinsel saldırı tehditleri içeren sosyal medya paylaşımları ortaya çıkan ve tepkilere yol açan Hikmet Oğuz Beşel ifadeye çağrıldı.
Düzce’de yaşayan Beşel’in, önceki paylaşımlarında ise HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ailesine yönelik olarak yine cinsel saldırı tehditleri içeren paylaşımları ortaya çıkmıştı.
İleri Haber’den Emre Orman’ın haberine göre, Beşel’in, ifadesinde cinsel saldırı tehditleriyle dolu paylaşımlarını “Şehit haberleri geliyordu, o yüzden küfrettim” şeklinde savunduğu öğrenildi.
Beşel, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Sedat Peker izleyeceği yolu açıkladı48 izlenme
A Haber'in Narin iddiasını Yenişafak sürdürdü25 izlenme
AKP'nin kalesi Konya'da halk isyanda! 'Reis dedik, profil resmi yaptık, baba dedik. Ama şimdi kötü yönetiyor. Gözümüz kulağımız faturalarda'67 izlenme
Merkez Bankası politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 45'e çıkardı22 izlenme
Polis şiddeti bu sefer Adana'da! 13 yaşındaki çocuğa ve babasına evlerinin önünde silah çekti!85 izlenme
İtibardan tasarruf olmaz 2: KKTC’deki külliyenin maliyeti 4.5 milyara dayandı33 izlenme
Ekonomi uçuyor ama vatandaş sürünüyor22 izlenme
Ekonomideki sarsıntı Atatürk’ün mirası kurumları vurdu!76 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 111.096 yeni vaka tespit edilirken, 241 kişi hayatını kaybetti, 82.168 kişi sağlığına kavuştu!
Heyet değişmişti: Soma katliamı davasında tutuklu sanıklara tahliye!
Kız öğrencisini taciz eden tekvando hocasına meydan dayağı! Spor salonunu bastılar
Akbelen ormanında ağaç katliamı! Köylüler direndi, gözaltına alınanlar var