İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından göreve gelen Başkan Vekili Nuri Aslan, belediye içinde tartışma yaratan bir karar aldı.
Aslan’ın, İmamoğlu döneminde görev yapan özel kalem kadrosunu dağıtmaya başladığı ifade edildi. Özellikle Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu’nun tutuklanmasının ardından harekete geçen Aslan’ın, mevcut ekibi farklı birimlere yönlendirdiği öğrenildi.
Kulislere yansıyan bilgilere göre, yapılan yeni görevlendirmelerle birlikte söz konusu personelin maaşlarında da yüzde 50’ye varan kesintiler yapılacağı bu düzenlemeyi kabul etmeyenlerin ise belediye ile yollarını ayırmak zorunda kalacağı iddia edildi.
Aslan’ın söz konusu adımının, “kendi ekibini oluşturma hamlesi” olarak değerlendirildiği, kararın belediye kulislerinde geniş yankı uyandırdığı kaydedildi.
Nefes
Bütçe açığında muazzam artış!92 izlenme
CHP düğmeye bastı! Çok konuşulacak Ekrem İmamoğlu hamlesi19 izlenme
İşsizlik yüzde 12’ye koşuyor!83 izlenme
Milli Eğitim Müdürlüğü'nden skandal karar! Nutuk'un dağıtılması uygun görülmedi!98 izlenme
Bir AKP'li belediye klasiği! Dereye yakın diye evini yıktılar, aynı yere müteahhit ev dikti!98 izlenme
Ekmek kuyrukları uzuyor! "1 saattir bekliyoruz..."40 izlenme
Adıma sahte e-imza düzenlendi mi? BTK açıkladı, herkes e-Devlet’te sorgulamaya başladı36 izlenme
Dilan Polat'ın beden işçisi olarak 'çalıştığı' ortaya çıktı45 izlenme
Hollanda milletvekilinden Avrupa'ya tepki: "Sığınmacı akınını durduruyor diye Erdoğan’ı tebrik ediyorsunuz"
AKP’li belediyeden adrese teslim ihale!
Kanala itiraz 100 bin, savunma iki satır! Gelen yanıtta bakın ne yazıyor!
Yine TCDD yine ihmal! Bilecik’teki kazadan 4 yıl önce uyarı yapılmış