Hakkında casusluk soruşturması yürütülen İBB Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, Çağlayan Adliyesi'ne götürülmek üzere sabah 07.00'de uyandırıldı. İmamoğlu, "Çok erken" diyerek itiraz etti. Bunun üzerine cezaevi görevlileri saat 09.00'da koğuşuna girerek, İmamoğlu'nu dışarı çıkardı.

İmamoğlu, saat 10.20'de Çağalayan Adliyesi'ne getirildi ve binanın eksi 7'nci katındaki nezarethaneye kondu.
İmamoğlu'nun avukatları, Adliye içerisindeki karakolu arayarak "Adliye'ye getirildi mi?" diye sorduklarında olumsuz yanıt verildi.
Bir süre sonra CHP lideri Özgür Özel'in araya girmesi üzerine İmamoğlu yukarı katta bir odaya götürüldü. Bu odada Özel'in yanı sıra eşi ve çocuğuyla görüştürüldü.
İmamoğlu, görevlilere avukatıyla görüşmek istediğini söyledi. İmamoğlu, "Eğer görüştürmemek bir kural ise kural olduğunu söyleyin. Yoksa bu bir adalatesizliktir" dedi.
Yaptığı itiraz sonrası İmamoğlu tekrar eksi 7'nci kattaki nezarethaneye kondu. İmamoğlu halen avukatlarıyla görüşebilmiş değil ve ifadesine başlanmadı.
Kamudan ‘havuz’a milyonlar akıyor!36 izlenme
AKP ve MHP’nin oylarıyla geçti... Meclis’te tartışmalı düzenleme: CHP harekete geçti17 izlenme
İBB'de kayırma düzeni: Reklam panolarını işleten şirketin sahipleri 'tanıdık'164 izlenme
CHP’li vekiller kayıp 309 milyon liranın peşine düştü!147 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 21.495 yeni vaka tespit edilirken, 187 kişi hayatını kaybetti, 20.193 kişi sağlığına kavuştu!38 izlenme
Esenyurt'ta skandalda adı geçen hastanenin tabelası örtüldü27 izlenme
Hatay’da TSO seçimlerini Suriyeliler belirleyecek! Şehirde her 100 şirketten 13’ü Suriyeli, sayı her geçen gün artıyor51 izlenme
Bahçeli bu kez de Mansur Yavaş’ı hedef aldı!133 izlenme