Her sandıkta seçime giren partilerin temsilcileri bulunmaktadır. Sandık sonuçlarına imza atmaktadır. Kendilerine bir nüsha verilmektedir. Bu tutanaklar bizde bulunduğu gibi partinizde de bulunmaktadır. Bunları toplandığınızda zaten sonuç bellidir.
CHP'li İnce, cumhurbaşkanlığı seçiminde yarıştığı Erdoğan'a seslendi: "Sayın Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinden sonra şahsınızı arayıp tebrik ettim. Benim yaptığım şahsınızdan öte size oy veren seçmenlerin iradesine saygı duymamın bir gereğiydi. Siz de şimdi İstanbul seçmeninin iradesine saygı duyun."
CHP’li Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, cumhurbaşkanlığını kazandıktan sonra kendisini tebrik ettiğini hatırlattı ve “Siz de şimdi İstanbul seçmeninin iradesine saygı duyun” diye seslendi.
İnce, twitter hesabından şu mesajları paylaştı: “Sayın Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinden sonra şahsınızı arayıp tebrik ettim. Benim yaptığım şahsınızdan öte size oy veren seçmenlerin iradesine saygı duymamın bir gereğiydi. Siz de şimdi İstanbul seçmeninin iradesine saygı duyun. Her sandıkta seçime giren partilerin temsilcileri bulunmaktadır. Sandık sonuçlarına imza atmaktadır. Kendilerine bir nüsha verilmektedir. Bu tutanaklar bizde bulunduğu gibi partinizde de bulunmaktadır. Bunları toplandığınızda zaten sonuç bellidir. Kaydırma var, geçersiz oy var diyerek, İstanbul sokaklarına afişler astırarak yapmakta olduğunuz İstanbul seçmeninin iradesine saygısızlıktan başka bir anlam ifade etmemektedir. Seçimi kazandıysanız niye itiraz ediyorsunuz? İtiraz ediyorsanız niye kazanmış gibi afiş asıyorsunuz? Eğer bunları yaparak kaybettiğiniz seçimi kazanmak ise amacınız bunu unutunuz. CHP adayı olarak Ekrem İmamoğlu seçimleri kazanmıştır ve İstanbul’un Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Farkında değilseniz farkında olmanızda yarar var, yaptığınız, bir seçim itirazı olmaktan, hak aramaktan uzaklaşmaya başlamaktadır. Türkiye’nin bu tür hokkabazlıklara, kavgaya değil sağduyuya, saygıya, aklıselim olmaya ihtiyacı var. Bunu ertelemenin Türkiye’ye kazandıracağı hiçbir şey yoktur. “Atı alan Üsküdar’ı geçti” Sayın Erdoğan!”
Sayın Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinden sonra şahsınızı arayıp tebrik ettim. Benim yaptığım şahsınızdan öte size oy veren seçmenlerin iradesine saygı duymamın bir gereğiydi. Siz de şimdi İstanbul seçmeninin iradesine saygı duyun.
https://halktv.com.tr/yerelsecim2019/incedenerdoganaatialanuskudarigectisayinerdo389233h
İş Bankası tüm personellerine doğalgaz desteği verecek.30 izlenme
Bankalar 12 milyarlık borç sattı14 izlenme
Başkan Soyer, makam odasını minibüse yükledi! Tek tek geziyor!105 izlenme
"Yurt çıkmayan öğrencilere burs verilsin" önerisine AKP ve MHP'den ret!44 izlenme
Kurultay davası sonrası CHP'den Saraçhane çağrısı10 izlenme
Avrasya Tüneli'nde Güney Koreli ortak hisse satışı planlıyor88 izlenme
Sedat Peker paylaşımlarına açıklık getirdi41 izlenme
Afgan Suriyeli Rus derken şimdi de onlar geliyor26 izlenme