CHP’nin 24 Haziran’daki seçimlerde cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yastık altındaki dolarlarınızı bozdurun’ çağrısına yanıt verdi.
İnce, “Bu ülkenin büyük çoğunluğu dar gelirli ya da sabit ücretlidir. Önemli bir kısmı yapılan yardımlara bağlı biçimde yaşamaktadır. Bu kişilerin dolar alıp saklamaları mucize olur. Az da olsa tasarruf etmeyi başaran yurttaşlarımız ise, kısıtlı birikimlerini enflasyona karşı koruyacaklarını düşündükleri para birimini ya da altını tercih etmektedirler. Sayın Erdoğan, seslenmen gereken insanlar 16 yıldır izlediğin ekonomik politikalarla besleyip büyüttüğün insanlardır. Ne yazık ki onlar da bu ülkeyi çoktan terk ettiler” açıklamasını yaptı.
İŞTE O TWEETLER
1 İçinde ne yazarsa yazsın, denetleyeni olmayan bir icra programı Türkiye için umut olamaz. Sadece, açıklayanların gerçeklerden uzak fantastik kurgularını yansıtır.
2 Türkiye nedeni ve çözüm yolları belli olan büyük bir ekonomik krizle karşı karşıyadır. Çözüm, gerçek nedenlerin ortadan kaldırılmasıdır. Oysa bize çözüm olarak yastık altında saklandığı düşünülen dolarların bozulması önerilmektedir.
3 Bu, yönetenlerin kendi halkının durumundan habersiz olduklarından başka bir anlama gelmez. Bu ülkenin büyük çoğunluğu dar gelirli ya da sabit ücretlidir. Önemli bir kısmı yapılan yardımlara bağlı biçimde yaşamaktadır. Bu kişilerin dolar alıp saklamaları mucize olur.
4 Az da olsa tasarruf etmeyi başaran yurttaşlarımız ise, kısıtlı birikimlerini enflasyona karşı koruyacaklarını düşündükleri para birimini ya da altını tercih etmektedirler.
5 Sayın Erdoğan, seslenmen gereken insanlar 16 yıldır izlediğin ekonomik politikalarla besleyip büyüttüğün insanlardır. Ne yazık ki onlar da bu ülkeyi çoktan terk ettiler.
6 “Milyoner Göçü 2018” raporunu danışmanlarından istersen, bunlar hakkında her türlü bilgiye ulaşırsın ve aralarında epeyce dostun ve arkadaşın olduğunu görürsün” ifadelerini kullandı.
MHP lideri Bahçeli'den Kıbrıs ve ABD Büyükelçiliği mesajı31 izlenme
Erk Acarer bombayı patlattı, Sedat Peker peş peşe paylaştı!88 izlenme
Depremin üçüncü yılında depremzededen “Şu barakada kim yaşar” isyanı! “Biz insan değil miyiz?”22 izlenme
İBB Davası'nda 28. celse: İBB Davası'ndaki iddiaya 'itirafçı' Adem Soytekin bile inanmadı17 izlenme
Kiev’deki Türk vatandaşları tahliye ediliyor62 izlenme
23 Nisan çocuklarını komando yaptılar!185 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan yeni video 'Kirli işler. Siz kimsiniz arkadaş, insan bir ayna karşısına geçer, çapına bakar'39 izlenme
AKP'li vekil biyografisini sahte diploma skandalından sonra değiştirdi!22 izlenme
"Afgan, Iraklı ve Suriyeli suçluları uçaklara bindirip Türkiye'ye göndermeye başladı" iddiasına açıklama
Kılıçdaroğlu, “İlk turda bitecek, seçimler bunu gösterecek."
ABD'li banka Goldman Sachs'ın yıl sonu dolar tahmini 28 TL oldu
Halk TV ve Barış Pehlivan'a 'bilirkişi' soruşturması