
Erzurum’da partililerle bir araya gelen Muharrem İnce açıklamalarda bulundu. İnce, bahane üretmeyeceklerini CHP'yi herkesin parti yapacaklarını ifade ederek, “Hiç bahane üretmeye gerek yok. Evet, biz bu seçimde yenildik. Yenildiğini kabul edemeyen yenemez. Yenildiysen geri çekileceksin, hazırlıklarını yapacaksın, bahane üretmeyeceksin. Sandıktan çalıyorlar, çaldırmayacaksın. Senin görevin çalıyorlar diye bağırmak değil senin görevin çaldırmamak. Sloganımız Hepimizin Cumhurbaşkanıydı şimdi de CHP'yi hepimizin partisi yapacağız” şeklinde konuştu.
Muharrem İnce Erzurum’da vatandaşlar ile tokalaşıp ayak üstü sohbet etti. Fotoğraf AA
“CUMHURBAŞKANINI TEBRİK ETTİM”
Önümüzdeki dönem yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağını belirten İnce “Cumhurbaşkanı’nı arayıp tebrik ettim. Başarının yolu ‘nerede hata yaptım?’ demektir, hatalarını gözden geçirmektir. Adil bir yarış olmadığını biliyorum. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde eminim Erdoğan da beni arayacak. Sen kazandın ben kutladım, aynısını senden de beklerim” dedi.
“1 MİLYON 250 BİN YENİ GENÇ ÜYE İSTİYORUM”
Partinin mevcut durumdaki üyesi kadar yeni genç üye istediğini belirten İnce, “Yeni bir kampanyam var, 9 Eylül günü başlatacağım. Kampanyam bir yıl sürecek 9 Eylül 2019'a kadar. Şuanda CHP'nin 1 milyon 250 bin üyesi var kampanyam şu; 35 ila 18 yaş arasında partinin üyesi kadar yeni üye istiyorum. Partiye 1 milyon 250 bin genç istiyorum. Bu parti gençlerin partisi. 9 Eylül'e kadar yaşı dolacak olanlar var. Hedefimiz şu 15 milyon oyu 30 milyon yapmak. Hedef yüzde 31'i yüzde 62'i yapmak. Hedef 1 milyon 250 bin üyeyi 2.5 milyon yapmak ama gençlerle” ifadelerini kaydetti.
İHA
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/inceyenildiysengericekilbahaneuretme2502254/
Afrin ve Diyarbakır’da 3 şehit!220 izlenme
'Zam geldikçe vatandaşın gazına el koyacaklar'128 izlenme
Dram filmi değil acı bir hayat hikayesi! Türkiye’yi ağlatan kadın hâlâ işsiz…98 izlenme
CHP’li İnce ‘MHP-AKP İttifakı’nın adını koydu996 izlenme
Merdan Yanardağ’ın tahliyesine ret! Mahkeme 4 Ekim’de48 izlenme
Temu, Türkiye'ye satışları tamamen durdurdu28 izlenme
Hazine'den 24 milyon liralık WC tadilatı33 izlenme
Mamak'taki havan barınağı skandalına soruşturma: Köpeklerin açlıktan birbirini yediği iddia edildi!33 izlenme
Süleyman Soylu neden sessiz, bir sonraki hamleye mi hazırlanıyor? Gökçer Tahincioğlu anlattı!
8 yaşındaki Defne Güngör, Keman Yarışması'nda dünya birincisi oldu !
Pendik'te hamile kadına saldıran magandalar için 20 yıla kadar hapis istemi
Erdoğan'dan dava rekoru: 8 yılda günde 15 dava