Home
05 Ağustos 2024 ( 37 izlenme )
Reklamlar

Instagram açılacak mı? Bakanlık ve Instagram yetkililerinden kritik toplantı


2 Ağustos'tan bu yana kapalı olan sosyal medya uygulaması Instagram için yeni gelişme yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkilileri bugün görüşecek. Bakan Uraloğlu, "Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz" dedi. Bakanlık ve Instagram yetkililerinin görüşmesi başladı.


Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) kararıyla 2 Ağustos'ta erişime engellenen sosyal medya platformu Instagram uygulaması için kritik bir toplantı gerçekleştiriliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Instagram yetkililerinin saat 13.00'te görüşeceği belirtiliyordu. Söz konusu görüşmenin başladığı bildirildi. 

BAKAN URALOĞLU: OLUMLU GELİŞMELERİN OLMASINI BEKLİYORUZ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi. Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz" açıklamasını yaptı. 

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP’nin iddialarına CHP 10 maddelik video ile yanıt verdi ! İstinye Park çatışmasının perde arkası: 250 milyon euroluk kara para iddiası Öz kızını taciz ettiğini itiraf eden sapık yakalandı! İmamoğlu 'Belediyenin lojmanı var 60 dönüm arazide. 14 aile yaşıyor, 40 tane güvenlik çalışıyor. Anadolu'daki belediye başkanı, Florya’da kalıyor !'