Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılmasının Birleşik Arap Emirlikleri’ne yerleşen Sedat Peker’in internete erişiminin kesildiği iddia edildi.
Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) fiili lideri Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan’ın Ankara’ya resmi ziyarette bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bir araya gelmesinin ardından böyle bir gelişmenin yaşanması dikkat çekti.
Gazeteci Erk Acerer, Sedat Peker’in, internete erişiminin kesildiğini açıklarken bu nedenle Peker’in açıklamalarını kendisinin yapacağını dile getirdi.
Son olarak Erk Acarer'in yaptığı açıklamada, 'Bunun da açıklamasını yaptık aslında, eksik takip etmişsiniz. Hesaplarının yakınları tarafından kontrolü mümkün.' ifadelerini kullanması dikkat çekti.
İşte o paylaşım:

https://www.krttv.com.tr/gundem/interneteerisimiengellendigiiddiaedilensedatpekerinnasilh101592.html
Sedat Peker’in basın danışmanı Emre Olur yeniden tutuklandı41 izlenme
"Yoğunluğu azaltacağız" demişlerdi, ortaya bu çıktı: İstanbul'un beton tepesi48 izlenme
Öğretmen ve öğrencide koronavirüs çıktı: 30 öğrenci karantinaya alındı!52 izlenme
İsrail: "Şifa Hastanesi’ni boşaltın"35 izlenme
Türkiye'nin güneyi alevlere teslim! Bodrum ve Didim'de de yangın çıktı!50 izlenme
İmamoğlu: ”Everything will be all right”142 izlenme
Fransa’da sular durulmuyor: Belediye başkanının evine kundaklanmış araçla saldırdılar42 izlenme
Yavuz Selim Demirağ parmaklıkların ardına böyle gitti104 izlenme
"Yaşlanılacak konut" diye pazarlandı, 219 kişiye mezar oldu: 'Sorun ne, niye tutukluyum?'
17 yaşındaki kıza taciz iddiası! 51 yaşındaki şüpheliye linç girişimi
İstanbul'da yapılan Madımak anmasına polis saldırdı: Çok sayıda kişi darp edilerek gözaltına alındı!
Murat Yetkin: "Böyle bir boykot ilk defa görülüyor; Erdoğan, yanlış karar aldığını kabul etmiş olacak"