İran Devrim Muhafızları Ordusu (DMO), İran’daki saldırılar ile suikastlarda rol oynadığını öne sürdüğü ve Google ve Microsoft'un da aralarında olduğu 18 ABD şirketini çarşamba gününden itibaren hedef alacağını duyurdu.
Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, "ABD ve İsrail ile iltisaklı olduğu ve İran’daki saldırılar ile suikastlarda rol oynadıkları" iddia edilen bazı global şirketlerin çarşamba gününden itibaren hedef alınacağı uyarısı yapıldı.
Saldırı uyarısında bulunan Devrim Muhafızları yayımladığı hedef listesinde, "Sisco, HP, Intel, Oracle, Microsoft, Apple, Google, Meta, IBM, DEL, Plantier, Nvidia, GP. Morgan, Tesla, GE, Spire Solution, G42, Boeing" isimli firmalara yer verdi.
Devrim Muhafızları ayrıca, söz konusu şirketlerin çalışanlarına can güvenlikleri için iş yerlerinden ayrılmaları gerektiği uyarısında bulundu.
ABD İran’ın İsfahan kentindeki bir noktayı yaklaşık 907 kilogramlık sığınak delici bombalarla vurmuştu. İddiaya göre vurulan hedef, İran'ın bir yeraltı füze şehriydi. Yaşanan dev patlama sonrası ortalık alev topuna dönüşmüştü.
Sözcü
Bakanlar farklı, masallar aynı! Şimşek: 2024 yılı ortasından itibaren enflasyon düşmeye başlayacak31 izlenme
Banu Avar 'ABD, AKP'nin çevresine dağıttığı 200 MİLYAR DOLAR rüşvetin karşılığını istiyor !'6052 izlenme
Tecavüz sanığı polise hayrete düşüren beraat gerekçesi!1083 izlenme
Azerbaycan 'savaş hali' ilan etti!75 izlenme
AKP'li belediye İstanbul'da çay bahçesi tadilatına 8 milyon lira harcamış!267 izlenme
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 417.594'e, can kaybı 11.601’e yükseldi!90 izlenme
Almanya'da araba almak: "2500 Euro alıyorum. Kaldım yine bu 2019 külüstüre. İnanın elimizde imkan olsa Türkiye'ye dönüp yerli araba kullanırdık"39 izlenme
Veterinerlerden kritik çağrı: "Dişi hayvan kesimini durdurun!"47 izlenme