Bartın Irmağı’nın Kozcağız beldesi bölümünden gelen yatakta, son günlerde artan kirlilik nedeniyle, suyun rengi siyaha döndü. Gölbucağı Mahallesi’nde oturanlar, Asma köprü altında da biriken çöp ve kötü koku nedeniyle, şikayetçi olduklarını belirtti.
Mahalleli, toplu balık ölümleri ve kötü koku nedeniyle durumu Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Irmakta yaşanan kirlilik üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce inceleme başlatıldı.
Irmakta toplu balık ölümlerinin görülmesi üzerine Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri de ölü balıklardan numune alıp inceleme başlattı. Toplu balık ölümlerini gören mahalleli duruma tepki gösterdi.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/irmaginsuyusiyahadondubalikolumleribasladi5287787/
Madam Martha Koyu artık halkın değil!713 izlenme
Hani nerede yardımlar? Malatya'da bütün evlerin yıkıldığı köydeki vatandaşlar: 'Toz toprak içindeyiz kokmaya başladık'53 izlenme
Samsun sular altında kaldı: Vatandaşlar işlerine kayıkla kürek çekerek gitti!31 izlenme
AKP'ye yakınlığıyla bilinen şarkıcı Mustafa Ceceli Azerbaycan'da gazeteciye saldırdı!53 izlenme
Sismik izolatörler sayesinde 6,8’lik depremde en güvenli binaydı!208 izlenme
Onur Şener'i öldüren 3 kişi tutuklandı! 2'si ise serbest46 izlenme
Saray'ın profesörü, yalakalığın zirvesine vurdu 'Erdoğan, Atatürk'ten daha fazla seviliyor !'347 izlenme
Kemal Sunal’ın krizi anlattığı video yeniden gündem oldu!53 izlenme