Hiranur Vakfı'nın 2'nci ismi Mehmet Emin Marankoz tutuklandı. Marankoz, H.K.G.'ye cinsel istismarı örtmek için sahte kemik yaşı raporu almıştı.
Gelişmeleri sosyal medya hesabından duyuran gazeteci ve BirGün yazarı Timur Soykan, şu paylaşımı yaptı: “Hiranur Vakfının 2'nci ismi Mehmet Emin Marankoz tutuklandı. Marankoz, H.K.G.'ye cinsel istismarı örtmek için sahte kemik yaşı raporu almıştı.”
Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in 6 yaşında imam nikahıyla ‘evlendirdiği’ kızı H.K.G. 14 yaşındayken hastaneye götürülmesiyle istismar ortaya çıkmıştı. Ancak Hiranur Vakfı’nın iki numarası Mehmet Emin Marankoz, sahte kemik yaşı raporuyla olayı örtbas ettirmişti. Marankoz ve HTS kayıtlarında onunla irtibatlı çıkan radyoloji teknisyenleri gözaltına alındı.
Gerçek Gündem
Usta sanatçı Edip Akbayram, FETÖ'nün ödülünü bu sözlerle reddetmişti! “Bu Cumhuriyet'in aydını olduğum için bu ödülü almadım”26 izlenme
CHP’li Özel’den Kanal İstanbul çıkışı: Gerekirse 2020’de sandığı ortaya koyarız85 izlenme
CHP’nin ‘mafya-devlet ilişkisi araştırılsın’ önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!46 izlenme
Tek zam asgari ücreti uçuruma sürükler36 izlenme
Şehit Korgeneral Osman Erbaş’ın ablası: Vatan sağ olsun68 izlenme
Ayhan Bora Kaplan ile bağlantılı davada polisler için tahliye kararı44 izlenme
Türkiye genelinde 56 saat sürecek sokağa çıkma yasağı başladı! İşte yasaktan muaf olan işletmeler...54 izlenme
AKP Akçakale İlçe Başkanı ve İlçe Teşkilatı istifa etti39 izlenme