Anasayfa1
25 Ekim 2023 ( 45 izlenme )
Reklamlar

İsrail Halep Havalimanı'nı yine vurdu


İddiaya göre, Filistin'in art arda bombalayan İsrail Halep Havalimanı’nı tekrardan hedef aldı.

Duvar’da yer alan bilgilere göre, Suriye devlet televizyonu, İsrail'in Halep Havalimanı'nı hedef aldığını duyurdu.

7 Ekim’de başlayan İsrail Hamas çatışmalarında 19. güne girildi. Savaş giderek şiddetlenirken sınır bölgelerinde de hareketli anlar yaşanıyor.

Aktarılan bilgiye göre İsrail, Halep uluslararası havaalanını tekrardan hedef aldı. Suriyeli bir askeri kaynak, "İsrail, Lazkiye'nin batısında Akdeniz yönünden Halep Uluslararası Havalimanı'nı hedef alan bir hava saldırısı gerçekleştirdi" dedi ve saldırının havalimanı pistine zarar verdiğini söyledi.

plssigs.jpg

DAHA ÖNCE DE BOMBALAMIŞTI

İsrail geçtiğimiz günlerde de Şam ve Halep'teki havalimanlarını bombalamıştı. Havalimanı, İsrail'in füze saldırısı nedeniyle 22 Ekim'den bu yana hizmet dışı.

SURİYE'DEN İSRAİL'E ÇOK SAYIDA TOP ATILMIŞTI

İsrail ordusundan dün yapılan açıklamada, "Suriye'den İsrail'e yönelik çok sayıda top atıldığı tespit edildi." denilmişti.

Açıklamada, top mermilerinin bir kısmının İsrail topraklarına ulaştığı ve açık alanlara düştüğü kaydedildi.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Boğaz’daki uyuşturucu partilerini tek tek ifşa etti İlber Ortaylı, AKP'nin imar planına ateş püskürdü: "Utanmıyorsanız Süleymaniye’nin yanına da bir gökdelen dikin!" Bakan Koca açıkladı: 8.642 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.556.837'ye, can kaybı 27.093’e yükseldi! AKP'li vekilin FETÖ'ye övgülerde bulunduğu mesajları ortaya çıktı!