Türkiye’de bazı firmaların, Filistin’e yönelik insanlık dışı saldırılarıyla gündeme gelen İsrail ile ticari ilişkilerine yönelik tepkiler devam ederken, gazeteci Metin Cihan dikkat çeken bir iddia öne sürdü.
Cihan, İsrail ile ticari ilişkide bulunan bir firmanın izini sürdü. X hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Cihan, şirketin Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyesi olduğunu ve firma yöneticisinin Ensar Vakfı Başakşehir temsilcisi olduğunu iddia etti.
Firmanın Ticaret Sicil Gazetesi’ndeki kaydını paylaşan Cihan, “Sahibi, Ensar Vakfı Başakşehir temsilcisi çıktı” dedi.
Cihan bir sonraki paylaşımında ise “İsrail ile ticareti ortaya çıkan Ensar Vakfı yöneticisi hesabını kilitledi” dedi. Cihan ayrıca firma sahibinin kendisini engellediğini belirtti.
Öte yandan Cihan’ın paylaşımı kısa sürede gündem olurken, Ekonomist Özgür Demirtaş, söz konusu paylaşıma ‘İnanılmaz’ yorumunu yaptı.


Kaynak: TELE1
Çorlu Adalet Sarayını 'Erdoğan açacak' diye yapımı henüz bitmeyen binaya taşıdılar !235 izlenme
Dış ticaret açığı rekor kırdı: Bakan Şimşek'ten 'olumlu performans' açıklaması!1 izlenme
Tüp vatandaşın elinde patladı! 12 kilogramlık mutfak tüpünün fiyatı yüzde 149 arttı!35 izlenme
Özgür Özel: "Kemal Bey’in böyle bir şeye tenezzül etmeyeceğini düşünüyorum. Zaten 6 gün sonra yapılacak kurultay var. 6 gün sonra genel başkanın seçilmesini takip edecektir"11 izlenme
Araplar Türkiye’nin dünya devi markasını satın alıyor40 izlenme
Ankara'da hissedilen bir deprem meydana geldi32 izlenme
En düşük emekli maaşında 15 yıllık değişim: 11,4 gramdan 4,4 gram altına düştü28 izlenme
Sedat Peker'den bir bomba daha! Uğur Mumcu suikastında Mehmet Ağar iddiası!64 izlenme
İktidar için can değil siyaset önemli! İBB araçlarına geçit verilmedi!
AKP’li Şamil Tayyar erken seçim için tarih verdi
8 bin 500 ton karkas ve kesime hazır 40 bin büyükbaş hayvan için alım sözleşmesi imzalandı
İmamoğlu adaylık için resmen başvurdu: İlk kez vaatlerini açıkladı