Ünlü ABD'li yönetmen ve senarist Oliver Stone, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına ilişkin şok edici ifadelerde bulundu. Stone, "Hayatımda böyle bir katliam görmedim" dedi ve İsrail'in zenginleştirilmiş uranyum kullanarak nükleer bomba yapma isteğini iddia etti.
ABD'li aktivist Jose Vega'nın internet yayınında konuşan Stone, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu "deli" olarak nitelendirirken, ABD'nin İsrail'e koşulsuz desteğini eleştirdi. Stone, İsrail'in "yasa dışı şekilde nükleer bombaya sahip" olduğunu ve zenginleştirilmiş uranyumla nükleer bomba yapmak istediğini iddia etti.
"İlgilendikleri şey tamamen bu. Bomba yapmayı istiyorlar, böylece İran'ı patlatacaklar" diyen Stone, İsrail'in Gazze'deki saldırılarına tepki gösterdi ve "Hayatımda böyle bir katliam görmedim" ifadelerini kullandı.
Netanyahu ile daha önce tanıştığını belirten Stone, Başbakan'ın giderek daha kötüye gittiğini ve Gazze'deki saldırıları "intikam olarak meşrulaştırdığını" söyledi. Stone, Gazze'deki saldırılara ve Filistin halkının Mısır'a gönderilme planına karşı şiddetle eleştirilerde bulundu.
Son olarak, kendisine yöneltilen "antisemitik" suçlamalarına karşı çıkan Stone, adalet, barış ve temel insanî değerlere vurgu yaparak Filistinlilerin acımasızca öldürülmesini anlamakta zorlandığını ve bölgedeki durumun daha da kötüleştiğini ifade etti.
ABD'de yargılanıyordu: Sezgin Baran Korkmaz hakkında tahliye kararı46 izlenme
29 Ekim gösterisinde tepki çeken görüntüye soruşturma29 izlenme
CHP'li başkanlardan İmamoğlu'na çağrı: "Aday ol"23 izlenme
Elindeki poşeti gösteren emekli vatandaş isyan etti: "Yetti canımıza"38 izlenme
Suriyeliler Kahramanmaraş'ta ayaklandı, tekbir getirerek polise saldırdılar!55 izlenme
'Bizim yakalayıp attığımız FETÖ'cüleri AKP üst düzeyde görevlendirdi!'167 izlenme
Turizmde alarm zilleri: Lüks oteller grubu iflasın pençesinde!31 izlenme
CHP’den AYM törenindeki ‘Yargıtay’ krizi sonrası üyelere çağrı: "Buna izin vermeyin"28 izlenme
İsrail yardım bekleyen 118 kişiyi öldürmüştü, ABD basınından saldırıyla ilgili flaş iddia
Sultanbeyli'de enkaz altında kalan işçi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Türkiye ve İtalya'nın EURO 2032'ye ev sahipliği yapacak olmalarının ülkeye katkısı nelerdir?
İlk 8 ayda yüzde 46 azaldı!