agenzianova.com’un haberine göre IDF, Issa’nın Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin elKassam Tugayları’nın üst düzey komutanlarından biri olduğunu ve Gazze’deki roket saldırılarının planlanmasında rol oynadığını belirtti.

Öte yandan İsrail iç güvenlik ajansı Şin Bet’in direktörü Ronen Bar, başarısızlığını kabul etti ve Hamas’ın 7 Ekim Cumartesi günü İsrail’e yönelik saldırısının sorumluluğunu üstlendi. Bar, Shin Bet çalışanlarına yazdığı bir mektupta şunları söyledi: “Bir dizi eylem gerçekleştirmemize rağmen, ne yazık ki Cumartesi günü saldırıyı engellemek için yeterli alarmı oluşturamadık. Ajansın başkanı olarak sorumluluk bana ait. Soruşturmalar için zaman olacak. Şimdi savaşalım.”
Bugünkü oturum, Gazze Şeridi’nden Kudüs ve Tel Aviv’in çevresini hedef alan roket ateşinin ardından İsrail tek meclisli parlamentosu Knesset’e ara verdi ve alarm sisteminin çalmasına neden oldu. Ölen ve yaralanan olamadı. Parlamento oturumu sırasında milletvekilleri hava saldırısı sığınaklarına koştu.

Yeniçağ
Yerine kayyum atanan Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül: "Suç işliyorsunuz. Arkamdaki kişi sadece bir hırsızdır. Bu halka ait olanı çalmıştır"14 izlenme
Maden işçilerinin kuledeki eyleminde 3’üncü gün79 izlenme
Zafer Partisi Sözcüsü Karamahmutoğlu'ndan flaş Ümit Özdağ açıklaması: "22 Ekim sürecinden bağımsız değil"20 izlenme
Erdoğan 'evine ekmek götüremeyen mi var?' diye sordu cevap sokaktan geldi 'Çocuklarım evde aç, aç!'70 izlenme
Ankara'da skandal görüntüler: Küçücük çocukları nişanladılar!31 izlenme
Batan SGK’nın Malları Bunlar!278 izlenme
Erdoğan’ın eski avukatı İBB’den azledildi!105 izlenme
İspanya kokain yüklü tekneye el koydu: 4 Türk gözaltında!46 izlenme
İmamoğlu'nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı: "Kula kulluk edenlerden adalet beklemem"
Akşener’den ‘Dindar anayasa’ isteyen İsmail Kahraman’a tepki: Ailesinin yarısı FETÖ’den kaçak
Bozuk ekonomi, vatandaşı bıçakla tehdit eden AKP'liyi bir yılda böyle değiştirdi!
İşte ağır çekimde Melissa Vargas'ın yükselmesi ve topa vuruşu