Yeniakit'in haberine göre, İsrail'in Gazze'de bir hastanenin bombalamasının ardından yaşanan protestolar dolayısıyla İsrail Ulusal Güvenlik Bürosu, Türkiye'deki vatandaşlarına, ülkeyi mümkün olan en kısa sürede terk etmeleri çağrısında bulunmuştu.
Bu çağrı üzerine İsrailli Arkia ve El Al Havayolları tarafından Türkiye'deki İsrailliler için İstanbul'dan Tel Aviv'e tarifesiz iki uçuş planladı. İlk olarak Arkia Havayolları'na ait Embraer E195 tipi bir uçak, Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndan dün akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'na geldi. Yolcular, IZ1036 sefer sayılı uçuşuyla 19.55'de İstanbul'dan ayrıldı.
İstanbul'dan Tel Aviv'e ikinci sefer ise El Al Havayolları'na ait Boeing 7379 tipi uçakla gerçekleştirildi. Aralarında çocuklu ailelerin de bulunduğu yolcular, LY5156 sefer sayılı uçuşla, İstanbul Havalimanı'ndan 01.38 sıralarında hareket etti.




Yeniçağ
Kadına şiddeti önleme merkezi müdürü, 11 kadını tacizden açığa alındı!114 izlenme
Mahkemeden 66 yıl ceza alan suç örgütü elebaşısı Kürşad Yılmaz hakkında karar74 izlenme
Türkiye'nin Polonya'dan et ithal ettiği şirketin hissedarı AKP Gençlik Kolları Yöneticisi çıktı!33 izlenme
CHP'de Parti Meclisi istifalarla düştü22 izlenme
Emeklinin gücü artık meyveye de yetmiyor! 400 liraya sadece sebze alabildi30 izlenme
Ruslar otel yerine satın aldıkları konutlarda konaklayınca doluluklar azaldı45 izlenme
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çocukların 'bilgisini' AKP ile ölçüyor!58 izlenme
Kaz Dağları’nda kazılmadık yer kalmayacak!218 izlenme
Çerçioğlu'nun AKP'ye geçmesinde 'batık şirket' iddiası: Hisseleri 'sözden' sonra tavan yaptı
Ünlü gazeteciden çarpıcı yorum: "AKP kurulduğundan beri İsrail’e hizmet ediyor!"
Tarkan'a saldırmanın dayanılmaz hafifliği: 'Geççek' iktidara yakın gazetecilerde panik yarattı!
İzmir Barosu'ndan Atatürk’e lanet okuyanlara suç duyurusu!