İsrail'de görevde olan yaklaşık bin adet doktor, kendilerine "İsrail Askerlerinin Hakları İçin Doktorlar" adını veren bir grup tarafında yazılan mektubu imzaladı.
Mektupta, hastanelerin meşru bir hedef olabileceği belirtilirken "Hastanelere saldırmak İsrail ordusunun hakkıdır, hatta görevidir" sözleri dikkat çekti.
Quds News Network'te yer alan habere göre, "Profesyonelce çalışan doktorlar olarak, buradan yalvarıyoruz" ile başlayan mektup, "Katil terör örgütleri, cinayet ve terör karargahlarını, kendi elleriyle meşru bir amaç için hastanelerin ayrılmaz bir parçası olarak inşa ettiler" cümlesiyle devam etti.
Hastanelerin bombalansmasının "meşru hak" olarak görüldüğü mektupta, Hamas'ın 7 Ekim günü düzenlediği "Aksa Tufanı" operasyonu hatırlatılarak Hamas'ın "IŞİD'den daha kötü bir terör örgütü" olduğu vurgulandı.
Mektupta, yaralıları taşırken bombaların hedefi olan ambulanslara ilişkin "Hamas'ın kontrolünde" denildi.
"Batı'nın ahlak anlayışından faydalanmak için hastaneleri terörist yuvalarına dönüştürmeyi uygun gören Gazze sakinleri" sözleriyle devam eden mektupta, "(Gazze sakinleri) Onlar kendi yıkımlarını kendileri getirdiler" ifadeleri yer aldı.
KRT
Akşener’den Erdoğan’a: Damadınız AA’ya ‘yüzde 52 göster’ dedi mi?567 izlenme
Erdoğan endişeli: Önünde üç başlık var221 izlenme
AKP’lilerden televizyon kanalında itiraf: ‘Poliste teşkilat kurduk, başına Gülen’i koyduk’253 izlenme
CHP'den "Bizim yerimiz CHP'nin tam karşısıdır" diyen Soylu'ya cevap!176 izlenme
Çin’den yediğimiz 3. kazık BYD oldu15 izlenme
Şeker fabrikalarına ait parsellerin imar planları değiştirildi!364 izlenme
Çarşaflı kadın iş arkadaşına eliyle yemek yedirince bakın başına ne geldi !448 izlenme
Yunan askerlerinin skandal görüntüleri ! Türkiye’ye ağır küfürler !371 izlenme
Özgür Özel 'Geliri öğrencilere verilecek' demişti: Millete Emanet kitabı kapış kapış gidiyor
Cemal Enginyurt'tan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na 4. madde tepkisi: "Erdoğan görev verdi ortalığı karıştırmaya çalışıyorsun!"
AKP'li başkanın yazışmaları ifşa oldu! İŞKUR alımlarında torpil skandalı
Bursa'da batan 'Batuhan A' gemisindeki aramalar 10'uncu gününde: Kayıp mürettebata 32'nci dalışta da ulaşılamadı