Antakya’dan, yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu için oy kullanmaya gelen yurttaşların otobüsünün hareketine polis izin vermedi.
BirGün gazetesi muhabiri Serbay Mansuroğlu, kişisel Twitter adresinden olaya ilişkin paylaşımlarda bulundu. Mansuroğlu, yaptığı paylaşımlarda, polisin İstanbul’a hareket edecek olan otobüse geçiş izni vermediği anları paylaştı.

BirGün muhabiri, otobüsün lastiklerinin kontrol edildiğini, sanayiye gidip lastikleri yenilediklerini belirtti. O anlar, “Demir hattında ve kara yolunda ölümlü kazalar yaşanırken yapılmayan denetimler şimdi yapılıyor” diye anlatıldı.


JANDARMA GBT KONTROLÜ YAPTI
Muhabir Mansuroğlu, otobüsün lastiklerini değiştirdikten sonra İstanbul’a doğru yola çıkılacağı sırada jandarmanın otobüsü durduğunu ifade etti. Otobüsü durduran jandarmanın GBT kontrolü yaptığı bildirildi.

Satılan şeker fabrikasının başına bakın kimin yeğeni getirildi!116 izlenme
Sedat Peker, Twitter Hesabından Mesaj Vermeye Devam Ediyor... Peker'den Peş Peşe Tweetler85 izlenme
İzmir'e gemi ile angus getirildi!202 izlenme
Nisan'da 1849 şirket kapandı32 izlenme
Müjdat Gezen "Bunlardan korkan bunlar gibi olsun!"314 izlenme
Son dakika! Merkez Bankası politika faizini 1 puan indirerek yüzde 12'ye çekti.31 izlenme
Sel bölgesinden kahreden haber! Bilanço ağırlaşıyor: Can kaybı 77'ye yükseldi...81 izlenme
Tarih verdi: Sigaraya bir zam daha!52 izlenme