Home
17 Eylül 2018 ( 96 izlenme )
Reklamlar

İstanbul'a yürüyüş düzenleyen Cargill işçilerine gözaltı!

Sendikal hakları için İstanbul’a yürüyen Cargill işçileri polis tarafından gözaltına alındı.


ABD’li gıda tekeli Cargill’in Bursa’da bulunan fabrikasında sendikalı oldukları için işten çıkarılan işçilerin, hakları için İstanbul’a başlattıkları yürüyüş polis tarafından engellendi.

Cargill’in İstanbul’daki merkezine yürüyüş yapmak için yola çıkan 14 işçi, Gebze’den Kartal istikametine E5 Karayolunda yürüyüş yaptıkları esnada polis müdahalesi ile karşılaştı. Polis işçileri “E5 karayolundan yürüyüş yapmalarının mümkün olmadığı” gerekçesi ile gözaltına aldı.

Cargill işçilerinden Suat Karlıkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “An itibarı ile E5 karayoluna sokulmayan Cargill işçileri gözaltına alındık. Emniyete götürülüyoruz.” dedi.

İşçilerin önce Pendik Devlet Hastanesi’ne ardından Vatan’daki Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldüğü belirtiliyor.

 

 http://gazetemanifesto.com/2018/istanbulayuruyusduzenleyencargilliscilerinegozalti206023/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

35 kişiye mezar olmuştu: Tutuksuz müteahhit suçu zemine attı Yap İşlet Devret: AKP döneminde zenginleştiler Dallas gibi! Tunceli Jandarma’da kim kiminle belli değilmiş Gafları, hataları pahalıya maloldu! Murat Kurum inişe geçti, anketlerde çakıldı