Home
19 Şubat 2024 ( 19 izlenme )
Reklamlar

İstanbul Başsavcılığı, dezenformasyon içerikli deprem paylaşımlarıyla ilgili soruşturma başlattı

İstanbul Başsavcılığı, dezenformasyon içerikli deprem paylaşımlarıyla ilgili soruşturma başlattı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremle ilgili olarak kamuoyunda korku, endişe veya panik yaratmak amacıyla yapılan, çarpıtılmış bilgiler yayan dezenformasyon benzeri yorum, açıklama ve açıklamalar hakkında soruşturma başlattı.

Kahramanmaraş Pazarcık İlçesi'nde meydana gelen ve çevre illerde etkisini gösteren depremle ilgili sosyal medya hesaplarından yanlış veya yanlış, çarpıtılmış ve asılsız bilgiler yayan dezenformasyon yorum, beyan ve açıklamaların paylaşılması ile korku, korku veya paniğe neden olacak tek saik İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re'sen soruşturma başlatıldı.

Siber Suçlar Daire Başkanlığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında zanlıların tespit edildiği öğrenildi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İhaleyi kaptı, paylaşımı yaptı! Bakan Tunç gerekçeli kararı işaret etti: Narin'in katilinin kimliği belli olacak mı? 9 ilimizden korkutan rakamlar! Vaka sayılarındaki artış alarm verdi! CHP’den Erdoğan’a sert sözler! "İmralı’daki mektup arkadaşına mektup yaz"