Yılbaşı öncesi terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonlar hız kazandı. Dün yakalanan 357 kişinin ardından bugün bir gelişme daha yaşandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Yalova'da üç polisin şehit olduğu çatışma sonrası terör örgütü propagandası yapan 28, örgüt içinde faaliyet yürüttüğü anlaşılan 1 kişinin gözaltına alındığını duyurdu:
"Terör örgütüyle bağlantılı olarak Yalova ilimizde gerçekleşen menfur saldırı sonucunda (3) emniyet mensubumuzun şehit edilmesi olayıyla ilgili olarak sosyal medya üzerinden terör örgütünün propagandasını yaptığı tespit edilen (28) şüpheli ve örgüt içerisinde aktif şekilde faaliyet yürüttüğü anlaşılan (1) şüpheli olmak üzere toplam (29) şüphelinin yakalamasına yönelik olarak ilimizde 31.12.2025 saat 01:00 itibariyle (29) ayrı adreste eş zamanlı yakalama, gözaltı, arama ve el koyma işlemleri gerçekleştirilmiş, sonucunda tüm şüpheliler yakalanmıştır.
Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirilmiştir."
NEFES
OGM tel tel dökülüyor12 izlenme
Şimdi de Kanal Efes geliyor!122 izlenme
AKP ve MHP'den halkın sorunlarına ret, 2 haftalık tatile 'evet'36 izlenme
Araç sahiplerini trafikte yağmur gibi zamlı cezalar bekliyor24 izlenme
Alman basını yazdı: İstanbul'daki fiyatlar, Avrupalılara bile pes dedirtti13 izlenme
Bozkurt felaketi yaşanırken hastane yapılan cami Erdoğan'ın miting alanı oldu!59 izlenme
AKP'li Taşkesenlioğlu, seçim bölgesinde birçok akrabasının kadrolaştığı ortaya çıkınca kendisini savundu! “Sülalem ve Partim liyakatı esas alarak görevimize devam ettik”38 izlenme
Yükseliş sürüyor: Dolar 13 lirayı euro da 15 lirayı aştı!58 izlenme