İstanbul'da gıda zehirlenmeleri vakaları sürüyor. Milyonlarca insanı üzüntüye boğan ve kaygılandıran Böcek ailesinden sonra kabus üstüne kâbus yaşanmaya devam ediyor.
Hollanda’dan Türkiye’ye gelen gurbetçi 2 kardeş “zehirlenme” şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 17 Kasım’da Sirkeci’de otelde konaklamaya başlayan Sadegül Onur ve Emine Onur 19 Kasım’da “mide bulantısı” şikâyetiyle hastaneye başvurdu.
İki kardeşin 17 Kasım günü sırasıyla kavurma yedikleri, nargile ve milkshake içtikleri, devamında tavuk burger yiyerek otele döndükleri belirlendi.
18 Kasım’da kahvaltıda işkembe çorbası içen 2 kardeş, cağ kebabı ve tatlı yedikten sonra “mide bulantısı” şikâyetiyle hastaneye başvurdu.
Sadegül Onur tedavisinin ardından taburcu olurken, kardeşinin tedavisi devam ediyor.
Sözcü
Sedat Peker 15 Temmuz'da verdiği talimatın videosunu paylaştı38 izlenme
Havai fişek fabrikasındaki patlamaya ilişkin fabrika sahiplerinden biri tutuklandı!64 izlenme
Ukrayna, Rusya'ya ait İHA'yı füzeyle imha etti! Saniye saniye görüntülendi81 izlenme
Gençlerden Erdoğan’a soğuk duş! İşte son anket sonuçları22 izlenme
AKP’den aday olmadılar, işten atıldılar!133 izlenme
Gerici Akit bu kez de orduevlerini hedef aldı!26 izlenme
İhale kralıyla ortaklığı ortaya çıkmıştı: Şimşek haberi doğruladı ama 'algı' suçlaması yaptı30 izlenme
Instagram’ın BTK’ya yaptığı savunma ortaya çıktı47 izlenme
CHP'li Başarır açıkladı: "Jetgiller ailesine her hafta yeni bir bakan eklenmeye devam ediyor. Tarım Bakanımız, orman yangınları için alınan uçakla meğer nerelere gitmiş"
İBB, sokakta kalan evsiz vatandaşlara sahip çıktı ve otele yerleştirdi!
Kalacak yer bulamayan üniversiteli gençler hayallerinden vazgeçiyor...
Korkmaz Karaca'nın istifası sonrası Sedat Peker'den ilk açıklama