CHP 24’üncü Dönem Amasya Milletvekili Ramis Topal’ın İstanbul’da yaşayan 33 yaşındaki yeğeni Dilek Tahtalı, korona virüsü teşhisi ile tedavi altında bulunduğu hastanede hayatını kaybetti. İstanbul’da Acıbadem International Hastanesi’nde çalışan Dilek Tahtalı, 10 Mart’ta gribal enfeksiyon şikayeti ile Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne başvurdu.
‘SABAHA KADAR SEDYEDE YATMIŞ’
Burada yapılan muayene sonucunda korona virüsü belirtileri gösteren Tahtalı, yoğun bakıma alınmak istendi ancak yer olmadığı için alınmadı. Tahtalı, Samatya İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında da yer bulamayınca sabah saatlerine kadar hastanede bulunan sedyede bekletildi.
Sabah saatlerinde yeğeninin kendisini arayarak durumu bildirdiğini ifade eden Ramis Topal, “Uzun uğraşlar sonucunda Türkiye Hastanesi’nin yoğun bakımında yer bulduk ve hemen tedaviye alındı. Mart’ın 23’üne kadar burada yattı. 23 Mart’ta oradan alarak tedavi gördüğü Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Yeni gelen ilacı deneyeceklerini düşündük, buraya alınınca. Bize kimse bilgi vermedi. Dün akşam da hayatını kaybetti” dedi.
‘ÖLÜM BELGESİNDE KORONAVİRÜS YAZMIYORDU’
Yeğeninin ölüm raporunda “bulaşıcı hastalık doğal ölüm” yazdığını ifade eden Topal, “İlk vakanın kapalı çarşıda çıktığı dönemde o hasta yeğenimin çalıştığı hastanede tedavi görmüştü. Bu yolla bulaştığını düşünüyoruz. Orada çalışan sağlık çalışanlarına herhangi bir test yapıldı mı merak ediyoruz. O zaman annesi, babası son bir kez görsün dedik. Gösteremeyeceklerini söylediler. Onun üzerine epikriz raporunu istedim. Orada korona virüs teşhisi yazıyordu” dedi.

Topal, 12 gündür karantinada bulunan Tahtalı’nın ailesinin ise test sonuçlarının negatif çıktığını belirtti.
Tahtalı, 7 Mart’ta Twitter hesabından “Burun tıkanıklığıAşırı geniz akıntısıBaş ağrısıHalsizlikGün sonu başlayıp gece uyutmayan kriz halinde gelen öksürük nöbetleri..” paylaşımını yapmış.
9 Mart’ta ise ateşinin düşmediğini belirten Tahtalı, “Bi düş artık ateş bi bırak yakamı yeter! Dakka da bir sirkeli aspirinli su kürü ılık duş buz gibi hava da balkona çıkmaktan bayılazaaam!” ifadelerini kullanmış
http://www.krttv.com.tr/gundem/istanbuldakoronavirustenhayatinikaybedengenchakkindakih30433.html
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Erdoğan heykeline ödenen parayı açıkladı, belediye meclis karıştı!98 izlenme
Teğmen Mehmet Ali Çelebi, canlı yayında din tüccarı sahtekârları bakın nasıl perişan ediyor !1816 izlenme
Prof. Dr. Celal Şengör'e büyük şeref: Bakın nereye kabul ettiler?41 izlenme
“Atatürk'e sahip çıktıklarını söyleyenler neden Erdoğan’dan nefret eder”441 izlenme
Rusya, Kiev'e 25 km mesafedeki Irpin'de sivil yerleşim alanlarını vurdu!91 izlenme
Rusya’dan şaşırtan açıklama: Sürpriz ikinci tur tahmini65 izlenme
Bakan Koca, güncel tabloyu açıkladı: Can kaybı 5.508'e, vaka sayısı da 220.572'ye yükseldi!89 izlenme
Ezan Türkçe okunuyormuş ! Bizim neden haberimiz yok ?751 izlenme